Wij coaten granen en zaden, zoals zonnebloempitten, pompoenpitten, gepofte granen/zaden (rijst, tarwe, spelt, quinoa, gierst, sorghum), kikkererwten, meergranen, enz.
Al onze gecoate granen en zaden zijn perfect als een ingrediënt in vele applicaties, zoals ijs, ontbijtgranen, chocolade, energierepen, noga, bakkerij producten, yoghurt/salade/groenten toppings, enz.
Naast vanille kunt u ook kiezen voor een van onze andere basissmaken (honing, karamel, ahorn, kaneel en peperkoek), evt. gecombineerd met kruiden e/o specerijen, zoals: Keltisch zeezout, chili (rode peper), rozemarijn, knoflook, kokos, venkel of uw eigen favoriete kruiden/specerijen.
Gierstmeel wordt veel gebruikt als voedsel voor kleine kinderen en als dieetproduct. Dit meel is ook nuttig omdat het een uitstekende bron van kalium is. Koudmalen technologie (t < 40°C) maakt het mogelijk om de meeste vitamines en mineralen te behouden.
Gewicht: 500 g
Zacht wit tarwe vertoont hoge opbrengsten van breek- en rechtstreekse meel, met een laag asgehalte en lage zetmeelschade. Hun meel heeft een lage waterabsorptie en lage water-, carbonaat- en sucrose-oplosmiddelretentiecapaciteiten.
Tarwekorrels 4e klasse (voor diervoeding)
Vochtigheid 14%
Onzuiverheden 2%
Eiwit 9%
Oorsprong: Oekraïne
100 - 10.000 MT
Logistiek: FCA, DAP, FOB. Weg-, spoor- en zeefrachten. Verpakking in big bags is mogelijk bij lage hoeveelheden.
Tarwezemelen voor diervoeding en de voedingswaarde ervan is zeer goed. Tarwezemelen hebben een evenwichtige hoeveelheid eiwitten, vetten, vezels en energie, waardoor het gebruik van deze zemelen als voer voor koeien zeer belangrijk is.
De PAT 50 levert eiwitten en mineralen (waaronder calciumcarbonaat) voor de formuleringen in diervoeding.
De eiwitten van de PAT 50 vormen een bron van essentiële aminozuren die niet door het lichaam worden gesynthetiseerd.
De hoge verteerbaarheid maakt de formulering van voeding geschikt voor dieren mogelijk.
De vetinhoud zorgt voor een goede binding van de pellets.
Tarwe beschikbaar sinds ongeveer 27 juni.
2e klasse, 3e klasse, voeder tarwe
5200 ton
Testgewicht (ISO 7971-2) (KG/HL) 77 min
Vochtigheid (ISO 712) (%) 13 max
Vreemd Materiaal (ISO 7970) (%) 2 max
Insectenschade (ISO 7970) (%) 2 max
W (Alveograaf) (ISO 27971) (10-4 J) 180 min
Eiwit (ISO 20483) (%) 11.5 min
Natte gluten (ISO 21415-2) (%) 23 min
Hagberg Vallen Nummer (ISO 3093) (Sec.) 250 min
Vital Tarwegluten is het eiwitcomplex dat wordt verkregen als resultaat van de volledige menging van tarwebloem en water.
Vital Tarwegluten heeft doorgaans een eiwitwaarde van 78-82 %. Het verhoogt niet alleen de voedingswaarde, maar ook het functionele eiwitpercentage van het product waaraan het wordt toegevoegd.
• Merk: VIMAL
• Verpakking: Craft zakken van 25 kg
• Oorsprong: Turkije
• MOQ (Minimale Bestelhoeveelheid): Op containerbasis
• Opslagomstandigheden: Houdbaarheid is 2 jaar. Moet worden opgeslagen op een droge en koele plaats, beschermd tegen direct zonlicht en regen.
• HS-code: 1109000000
• Certificaten: HALAL, ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, GM
Vimal is een van de grootste leveranciers van Vital Tarwegluten in Turkije. We kijken uit naar bilaterale samenwerking…
Specificaties
Uiterlijk: Lichtgeel
Eiwit (droge basis, Nx6.25, %): ≥78
Vochtigheid (%): ≤8.0
Vet (%): ≤1.0
As (droge basis, %): ≤1.0
Waterabsorptiesnelheid (%): ≥160
Deeltjesgrootte: (80 mesh, %) ≥95
Totaal aantal kolonies: ≤20000 cfu/g
E.
Geëxtrudeerd pluimveevoer voor vleesrichting van 50 tot slacht
(voederhoeveelheid: 200 g/kop per dag)
SAMENSTELLING: Tarwe, Volle soja, Vlees- en beendermeel, Vismeel, Zonnebloemolie
VITAMINEcomplex: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H
Mineralencomplex: ijzer, koper, mangaan, jodium, selenium
Granulair, geëxtrudeerd voer, dat de laatste fase is in het proces van het voeden van jonge vleeskuikens en andere vleesrassen van 50 dagen tot slacht. Het is een compleet voer en kan ook worden gebruikt als onderdeel van een mash, mits er geen warmtebehandeling heeft plaatsgevonden.
Uienpoeder wordt gebruikt als een soort
kruiden. De geconcentreerde aromatische korrels worden
verkregen uit gedroogde uien. Deze stof is
gemaakt van gemalen gedroogde uien, meestal van de
uienbollen. Door de dehydratie heeft het product
een langere houdbaarheid. Er wordt gezegd dat
gedroogde uien bacteriële besmetting helpen voorkomen
en het risico op verschillende bacteriële en
schimmelinfecties helpen verminderen.
Uienpoeder is perfect om verschillende
gerechten te verfijnen, evenals kruidenmengsels,
marinades, dressings en sauzen. Uienpoeder kan
de traditionele uiensmaak in uw voedsel en
dranken vervangen. Geen tranen! Gegarandeerd.
Verpakking: 250g, 500g en in bulk
Het meest populaire gebruik van roggebloem is het maken van brood. Het wordt ook vaak gebruikt voor het maken van taarten, pannenkoeken, muffins, cakes en andere gebakjes. Roggebloem onderscheidt zich door zijn unieke aroma en minder calorieën, daarom heeft het populariteit verworven onder mensen die een afslankdieet volgen. Roggebloem bevat de vitamines B, PP en vitamine E, een bron van jeugd en schoonheid. Een extra kenmerk van deze bloem is dat het volkoren is, dat wil zeggen dat bij het malen de schil, die een verscheidenheid aan vitamines en mineralen bevat, niet van de graankorrel wordt gescheiden. De koude maaltecnologie (t < 40°C) maakt het mogelijk om de meeste vitamines en mineralen te behouden.
Gewicht: 500 g
Wij brengen een uitgebreide industriële ervaring en expertise in deze sector, waarbij we een hoogwaardige reeks Volkoren Tarwe aanbieden. We bieden deze reeks Tarwe aan in zeer hygiënische en standaard verpakkingen. Onze verpakkingen zijn beschikbaar in verschillende hoeveelheden, afhankelijk van de behoeften en vraag van de klant. Bovendien wordt de tarwe die we inkopen op volledig traditionele wijze geproduceerd, wat zowel de kwaliteit als de voedingswaarden waarborgt.
De grondstof voor deze bloem is bruine rijst die een grote hoeveelheid vezels bevat. Er zijn ook veel B-vitamines in bruine rijst. Koudmalen technologie (t < 40°C) maakt het mogelijk om de meeste vitamines en mineralen te behouden.
Gewicht: 500 g
Durumtarwe is een soort lentewit die meestal tot semolina wordt gemalen en wordt gebruikt om pasta te maken. Het kan ook tot een fijnere bloem worden gemalen en worden gebruikt om brood of pizzadeeg te maken.