Whey-eiwitisolaat wordt verkregen door de concentratie en zuivering van Whey-eiwitconcentraat om het vet- en koolhydraatgehalte in wei te verlagen.
Het proces kan worden uitgevoerd met behulp van membraanfiltratie of ionenuitwisseling. WPI wordt beschouwd als een product van de hoogste zuiverheid en concentratie van eiwit.
Geniet van de unieke smaak van de MONTANARI E GRUZZA Pramigiano reggiano Bruna, gerijpt gedurende 24 maanden voor een uitzonderlijke textuur en smaak. Verpakt in een handige vorm van 1 kg, is het ideaal voor je favoriete recepten of als smakelijke snack. Gemaakt door experts in de zuivelindustrie.
Eiwit
Inhoud: bijv. 750g
Melkeiwit, wei-eiwit, ei-eiwit, natuurlijke aroma's, zoetstof sucralose
Na opening binnen 3 maanden verbruiken. Het product gesloten, droog, lichtbeschermd en bij kamertemperatuur (15 – 25° C) bewaren.
Whey Protein Isolate (WPI) wordt verkregen door voldoende niet-eiwitbestanddelen uit wei te verwijderen, zodat het eindproduct op droge stofbasis niet minder dan 90% eiwit bevat. Het wordt geproduceerd door middel van membraanfiltratieprocessen en/of ionenuitwisseling. De zuurgraad van Whey Protein Isolate kan worden aangepast door de toevoeging van veilige en geschikte pH-aanpassende ingrediënten. Onze WPI voor menselijke consumptie voldoet aan alle bepalingen en conformiteit met de Europese Unie.
Molkenprotein Isolat regulier 1000kg - 9,99€/kg
Whey-eiwitisolaat wordt verkregen door concentratie en zuivering van whey-eiwitconcentraat om het vet- en koolhydraatgehalte van whey te verlagen.
Het proces kan worden uitgevoerd met behulp van membraanscheiding of ionenuitwisseling. WPI wordt beschouwd als een product van de hoogste zuiverheid en eiwitconcentratie.
Melkeiwitconcentraat (MPC) is geconcentreerd melkpoeder dat doorgaans 80% melkeiwit bevat. Het wordt geproduceerd uit verse en gepasteuriseerde magere melk door middel van filtratie en spuitdrogen.
De hoge eiwitinhoud en lage lactosegehalte maken dit product populair in de productie van koolhydraatarme voedingsmiddelen en eiwitverrijkte dranken. Het kan ook worden toegevoegd aan onder andere bakproducten, desserts, diervoeding, melkdranken, sauzen en kazen.
Melkeiwitconcentraat (MPC) is een sterk geconcentreerd melkpoeder dat doorgaans 80% melkeiwit bevat. Het is afgeleid van verse, gepasteuriseerde magere melk via een proces van filtratie, verdamping en sproeidrogen. MPC staat bekend om zijn uitzonderlijke schuim-, textuur-, waterbind- en stollings eigenschappen. De uitstekende voedingswaarde is te danken aan de hoge concentratie eiwit. Het heeft een houdbaarheid van 24 maanden en is verkrijgbaar in zakken van 25 kg en Big Bags.
MPC is een levensvatbaar alternatief voor Volle Melkpoeder of Magere Melkpoeder, met vergelijkbare eiwitniveaus.
Soja-eiwitconcentraat (SPC) is een gezuiverd product dat wordt verkregen uit ontpelde en ontvetten sojameel, door middel van scheiding van koolhydraten (oplosbare suikers) met behulp van de meest geavanceerde extractietechnologie in de EU.
Het instant wei-eiwitconcentraat 80 % (WPC 80 instant) wordt geproduceerd uit zoete wei met behulp van een geavanceerd ultrafiltratieproces bij lage temperatuur. Daarom blijven de meeste eiwitten intact. WPC bevat ongeveer 35 tot 90 % melkproteïnen. Dit poeder is niet gearomatiseerd en kan dus elke smaak of aroma krijgen. WPC 80 Instant wordt gebruikt in de productie van ijs, yoghurt, dranken, vleesproducten en voornamelijk in sportvoeding. Het instant concentraat lost gemakkelijk op, zelfs in koud water.
WPC 80 Instant is verkrijgbaar in verpakkingen van 15/20/25 kg of