Producten voor eiwitdoo bobota (11)

EURO 0,90 PER STUK DUBBELE CONCENTRATIE TOMATEN 400 GR RODOLFIRODOLFI

EURO 0,90 PER STUK DUBBELE CONCENTRATIE TOMATEN 400 GR RODOLFIRODOLFI

De Doppio concentrato van Rodolfi is gemaakt van de roodste tomaten met de hoogste suikerinhoud, ontdaan van een deel van het water en verdampt op lage temperatuur. Hoe hoger de verdampingsgraad van het water, hoe hoger de concentratiegraad van het product. Het is de ideale bondgenoot in de keuken om smaak, kleur en consistentie aan uw bereidingen te geven, van voorgerechten tot hoofdgerechten, maar ook te gebruiken voor kortere bereidingen. VERPAKKINGEN VAN 12 1 STUK = EURO 0,90 PER STUK 1 PALET 84 CARONI VAN 12 STUKS VERVALDATUM 07/2027 MINIMALE BESTELLING 30 PALETS
Aardappelproteïne

Aardappelproteïne

Het aardappelproteïne wordt later gereinigd, gestoomd en gepeld. De zetmeel wordt vervolgens met water geëxtraheerd om een eiwitrijke slurry te vormen, die met zuur wordt behandeld en daarna gedroogd en gemalen. Aardappelproteïne is een fijn, los poeder, lichtgrijs of geelgroen, en heeft een typische geur van gedroogde aardappelen. De grondstof voor de productie van aardappel-eiwit zijn zetmeelaardappelen van Poolse oorsprong.
WEI-EIWIT

WEI-EIWIT

WEI-EIWIT
Erwtenproteïne 80% - Voedselkwaliteit

Erwtenproteïne 80% - Voedselkwaliteit

Erwtenproteïne wordt verkregen uit gele of gouden erwten via een droog en vloeibaar proces. In de droogfase wordt de schil van de erwten machinaal verwijderd en gemalen. Later wordt de erwtenmeel verzameld en, dankzij de hydrofiele eigenschappen, worden de eiwitten door centrifugatie gescheiden en verzameld. Het eindproduct van erwtenproteïne is een beige poeder met een pure smaak.
Wei-eiwitisolaat

Wei-eiwitisolaat

Whey-eiwitisolaat wordt verkregen door de concentratie en zuivering van Whey-eiwitconcentraat om het vet- en koolhydraatgehalte in wei te verlagen. Het proces kan worden uitgevoerd met behulp van membraanfiltratie of ionenuitwisseling. WPI wordt beschouwd als een product van de hoogste zuiverheid en concentratie van eiwit.
Wei-eiwitisolaat (WPI)

Wei-eiwitisolaat (WPI)

Whey-eiwitisolaat wordt verkregen door concentratie en zuivering van whey-eiwitconcentraat om het vet- en koolhydraatgehalte van whey te verlagen. Het proces kan worden uitgevoerd met behulp van membraanscheiding of ionenuitwisseling. WPI wordt beschouwd als een product van de hoogste zuiverheid en eiwitconcentratie.
Wei-eiwitconcentraat 80%

Wei-eiwitconcentraat 80%

Melkeiwitconcentraat (MPC) is geconcentreerd melkpoeder dat doorgaans 80% melkeiwit bevat. Het wordt geproduceerd uit verse en gepasteuriseerde magere melk door middel van filtratie en spuitdrogen. De hoge eiwitinhoud en lage lactosegehalte maken dit product populair in de productie van koolhydraatarme voedingsmiddelen en eiwitverrijkte dranken. Het kan ook worden toegevoegd aan onder andere bakproducten, desserts, diervoeding, melkdranken, sauzen en kazen.
Melkeiwitconcentraat 80% (MPC)

Melkeiwitconcentraat 80% (MPC)

Melkeiwitconcentraat (MPC) is een sterk geconcentreerd melkpoeder dat doorgaans 80% melkeiwit bevat. Het is afgeleid van verse, gepasteuriseerde magere melk via een proces van filtratie, verdamping en sproeidrogen. MPC staat bekend om zijn uitzonderlijke schuim-, textuur-, waterbind- en stollings eigenschappen. De uitstekende voedingswaarde is te danken aan de hoge concentratie eiwit. Het heeft een houdbaarheid van 24 maanden en is verkrijgbaar in zakken van 25 kg en Big Bags. MPC is een levensvatbaar alternatief voor Volle Melkpoeder of Magere Melkpoeder, met vergelijkbare eiwitniveaus.
Wei-eiwit

Wei-eiwit

Wei-eiwit
Soja-eiwitconcentraat 60% – Voederkwaliteit

Soja-eiwitconcentraat 60% – Voederkwaliteit

Soja-eiwitconcentraat (SPC) is een gezuiverd product dat wordt verkregen uit ontpelde en ontvetten sojameel, door middel van scheiding van koolhydraten (oplosbare suikers) met behulp van de meest geavanceerde extractietechnologie in de EU.
Instant Whey Eiwitconcentraat (WPC 80 Insta)

Instant Whey Eiwitconcentraat (WPC 80 Insta)

Het instant wei-eiwitconcentraat 80 % (WPC 80 instant) wordt geproduceerd uit zoete wei met behulp van een geavanceerd ultrafiltratieproces bij lage temperatuur. Daarom blijven de meeste eiwitten intact. WPC bevat ongeveer 35 tot 90 % melkproteïnen. Dit poeder is niet gearomatiseerd en kan dus elke smaak of aroma krijgen. WPC 80 Instant wordt gebruikt in de productie van ijs, yoghurt, dranken, vleesproducten en voornamelijk in sportvoeding. Het instant concentraat lost gemakkelijk op, zelfs in koud water. WPC 80 Instant is verkrijgbaar in verpakkingen van 15/20/25 kg of