Voedselverpakkingen moeten niet alleen zuurstof buiten houden en aroma's en MAP-gassen binnenhouden, maar ze moeten ook aantrekkelijk zijn op het verkooppunt om klanten een extra stimulans te geven. Verpakking moet licht van gewicht zijn, maar sterk genoeg om al zijn krachtige eigenschappen tijdens transport of handling te behouden.
Typische toepassingen Typische structuur (binnen/buiten)
Hoog-barrière laminaat zak/verpakking PET/PE/tie/EVAL™/tie/EVA
Vers rood vlees, vis, kaas PET/PE/tie/EVAL™/tie/PE/PE
PA/PE/tie/EVAL™/tie/PE
Hoog-barrière vormbare structuren PA/EVAL™/PA/tie/PE
Verse pasta, halfgebakken brood PA/EVAL™/PA/tie/lonomer
PE/tie/PA/EVAL™/PA/tie/PE
Zak, Bag-in-box, omhulsel PE/tie/EVAL™/tie/PE
Sap, wijn, sauzen, tomatenpuree PE/tie/EVAL™/tie/EVA
Wat een EVAL™ barrièrelaag biedt:
- Uitstekende zuurstofbarrière om de waardevolle ingrediënten van het voedsel te beschermen
- Verlengde houdbaarheid voor MAP (Modified Atmosphere packaging)
- Drukbaarheid met hoogwaardige en opvallende graphics
-