Kleur is de eerste eigenschap die ons opvalt aan voedsel, en het is ook een van de kwaliteiten die het hoogst gewaardeerd wordt door de consument. Daarom vinden we het uiterst belangrijk om deze aspect goed te verzorgen; hier bij CORALIM werken we samen met onze klanten om de beste resultaten te behalen door te voldoen aan de meest veeleisende kwaliteitsparameters. Onze CORALCOLOR E122 is verkrijgbaar in poeder- of korrelvorm, afhankelijk van of de klant stofvrije omgevingen vereist.
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Salchichón" of "Chorizo blanco" van kwaliteit "Extra", vervaardigd met langzame rijpingstechnieken (temperatuur van 6 tot 12ºC en een initiële RV van 78 tot 86%). Formaat: zak van 4 kg
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het thermisch behandelde vleesproduct genaamd "Morcilla". Formaat: 5 kg zak