Embutido, gemaakt van een mengsel van gehakt van Iberische varkensvlees, aangevuld met zout en specerijen, gekneed en in darm gestopt. Met een delicate smaak en kenmerkend aroma.
Proces van Bereiding: Geselecteerd, gemalen, gekneed, ingebonden en gerijpt.
Ingrediënten: Iberisch acornvarkensvlees, zout, paprikapoeder, suikers, natuurlijke specerijen, plantaardige eiwitten, natuurlijk aroma en natuurlijke runderdarm. 100% natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige E-nummers.
Gewicht: 0,280 Kg
Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, bij een temperatuur onder de 5ºC. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC.
Proces van Bereiding: Geselecteerd, gemalen, gekneed, ingebonden en gerijpt.
Ingrediënten: Iberisch acornvarkensvlees, zout, suikers, natuurlijke specerijen, plantaardige eiwitten.
Gewicht: 0,280 Kg
Sommige van de edelste stukken van onze Iberische varkens, zoals de Iberische Presa, worden op ambachtelijke wijze gebruikt om onze Salchichón Castro y González “Selección” te maken. Een intense aroma, sappige textuur en een speciale balans tussen vet, mager vlees en zwarte peper geven een subtiele natuurlijke delicatesse aan onze Salchichón.
SKU:N / A
Verzendgewicht:N / A
½ Chorizo Ibérico de Bellota (ongeveer 0,5 kg)
Mengsel van gehakt of in stukken gesneden vlees, toegevoegd met zout, paprikapoeder en specerijen, gekneed en in natuurlijke varkensdarm (caliber 60/65 en lengte tussen 35 en 55 cm) gestopt, dat een rijpings- en droogproces heeft ondergaan.