MN Propolis Organic Green Propolis Extract wordt geproduceerd met hoogwaardige groene propolis, via een extractieproces dat voortkomt uit 30 jaar ervaring en studies.
Flavonoïden: >7 mg/ml
Artepillin-C: >0,5%
Droog Extract: 15%
Biologische Certificering: BIO (EOS EU)/USDA (Organic USA)/Orgânico BR
Een van de kenmerken van Groene Propolis is dat het hogere indices van fenolische verbindingen heeft, die niet alleen geconcentreerd zijn in flavonoïden, maar ook een breed scala aan unieke verbindingen omvatten, waaronder enkele exclusieve zoals Artepillin-C.
Toepassing: Extracten, Propolis en Honing Mengsels, en de gehele variëteit aan voedingssupplementen.
Productie in exclusieve formulering/specificatie: Ja.
Mikro-organismen zijn levende dranken, zoet en gezond. Ze worden gemaakt door probiotische culturen te fermenteren, wat resulteert in een verfrissende, licht koolzuurhoudende drank met weinig calorieën en suiker. Elke drank bevat minder dan 2% suiker, met de eigenschappen van een yoghurt met bifidus en een verfrissende isotone drank, zonder voedingsproblemen die voortkomen uit melkzuur of de vaak toegevoegde suikers en zoetstoffen. We hebben verschillende smaken, zoals citroen-gember, hibiscus, en we kunnen andere smaken bereiden die klanten vragen, zoals kokos, mango,... Deze probiotische dranken worden gemaakt door suiker uit hennep en dadels in water te plaatsen, die worden geconsumeerd door de probiotische culturen. De smaak komt van citroenconcentraat. Licht koolzuurhoudend (de gas die op natuurlijke wijze tijdens de productie ontstaat, als gevolg van fermentatie). Levendige dranken, ongepasteuriseerd, bevatten Lactococcus, Lactobacillus en Bifidobacteria.
Topische oplossing die twee antibiotica combineert: tyrothricine en acetylsulfamide. Het gebruik van deze twee gecombineerde antibiotica maakt een dubbele analgetische en anesthetische werking mogelijk.
Het biotine haarverzorgingsshampoo 400ml versterkt en voedt het haar dankzij de inhoud van biotine (vitamine B7). Het helpt de haarlokken er dikker en gezonder uit te laten zien en vermindert haaruitval. Het is een effectief haarverzorgingsproduct dat helpt om het haar er gezonder, glanzender en volumineuzer uit te laten zien.
SKU:31198
Levende micro-organismen zijn dranken die zoet en gezond zijn. Ze worden gemaakt door probiotische culturen te fermenteren, waardoor een verfrissende, licht koolzuurhoudende drank met weinig calorieën en suiker ontstaat. Elke drank bevat minder dan 2% suiker, met de eigenschappen van yoghurt en een verfrissende isotone drank, zonder voedingsproblemen die voortkomen uit melkzuur of de vaak toegevoegde suikers en zoetstoffen. We hebben verschillende smaken, zoals citroen-gember, hibiscus, en we kunnen andere smaken bereiden die klanten vragen, zoals kokos, mango,... Deze probiotische dranken worden gemaakt door suiker uit hennep en dadels in water te plaatsen, die door de probiotische culturen worden geconsumeerd. De smaak komt van citroenconcentraat. Licht koolzuurhoudend (de gas die op natuurlijke wijze tijdens de productie ontstaat als gevolg van fermentatie). Levende dranken, ongepasteuriseerd, bevatten Lactococcus, Lactobacillus en Bifidobacteria-stammen. Een van de dranken bevat natuurlijke antioxidanten (olijfpolyfenolen) door het toevoegen van olijfsap.
Levende micro-organismen zijn dranken die zoet en gezond zijn. Ze worden gemaakt door probiotische culturen te fermenteren, waardoor een verfrissende, licht koolzuurhoudende drank met weinig calorieën en suiker ontstaat. Elke drank bevat minder dan 2% suiker, met de eigenschappen van yoghurt en een verfrissende isotone drank, zonder voedingsproblemen die voortkomen uit melkzuur of de vaak toegevoegde suikers en zoetstoffen. We hebben verschillende smaken, zoals citroen-gember, hibiscus, en we kunnen andere smaken bereiden die klanten vragen, zoals kokos, mango,... Deze probiotische dranken worden gemaakt door suiker uit hennep en dadels in water te plaatsen, die door de probiotische culturen worden geconsumeerd. De smaak komt van citroenconcentraat. Licht koolzuurhoudend (de gas die op natuurlijke wijze tijdens de productie ontstaat als gevolg van fermentatie). Levende dranken, ongepasteuriseerd, bevatten Lactococcus, Lactobacillus en Bifidobacteria-stammen. Een van de dranken bevat natuurlijke antioxidanten (olijfpolyfenolen) door het toevoegen van olijfsap.