Producten voor croupier malta (71)

Chateau Ségur de Cabanac, Cru Bourgeois Saint Estèphe - Familie Delon

Chateau Ségur de Cabanac, Cru Bourgeois Saint Estèphe - Familie Delon

Chateau Ségur de Cabanac behoort tot de familie Delon, die ook eigenaar is van Chateau Moulin de la Rose in Saint Julien sinds 7 generaties. Het Chateau Ségur de Cabanac dankt zijn naam aan de illustere en machtige familie met dezelfde naam, die al in de 16e eeuw in de geschiedenis van de Médoc te vinden is. Deze familie, afkomstig uit de Bordeaux-noblesse, was eigenaar van grote wijngaarden zoals Lafite en Latour in Pauillac. In Saint Estèphe droeg Graaf Joseph Marie de Ségur, heer van Cabanac, afstammeling van Alexandre de Ségur, bijgenaamd de Prins der Wijngaarden, actief bij aan de ontwikkeling van de wijngaard en stelde hij de percelen vast die nog steeds de naam Ségur de Cabanac dragen.
Wijnclub

Wijnclub

Een exclusieve wijnclub die leden speciale voordelen en toegang tot gelimiteerde wijnen biedt.
Givry 1er Cru Clos Jus

Givry 1er Cru Clos Jus

De Pinot Noir, emblematische druif van de grote rode wijnen uit Bourgondië. CLIMAAT Gelegen in de gemeente Dracy-le-Fort, is het klimaat "Clos Jus", geclassificeerd als Premier Cru, een perceel van 6 hectare en 55 are omringd door muurtjes. Onze wijngaarden putten uit een rode klei-kalkgrond, met zeer kalkrijke en steenvormige ondergronden, de intensiteit en diepte die onze Givry 1er Cru "Clos Jus" kenmerken. Vinificatie en rijping Oogst van de druiven op perfecte rijpheid. Selectieve sortering van de beste trossen door middel van een fotometrische analyse bij ontvangst van de oogst. Fermentatie gedurende 15 dagen. Pneumatische persing om de kwaliteit van de sappen te behouden. Malolactische fermentatie in vaten. Rijping in vaten (nieuwe vaten en vaten van 5 jaar oud) gedurende 12 maanden. Botteling op het optimale moment en rust van de wijn voor de commercialisatie. PROEFNOTITIES Deze wijn met een kersenrode kleur onthult een complexe neus. Serveertemperatuur: 16 - 18°C
De Haut-Médoc van Giscours

De Haut-Médoc van Giscours

Commentaar Kasteel Giscours weet hoe het zijn plaats in het hart van wijnliefhebbers kan behouden: met zijn grote wijn natuurlijk, Cru Classé van Margaux, maar ook met uiterst kwalitatieve varianten, met name de Haut-Médoc van Giscours. Het biedt de liefhebber de mogelijkheid om het vakmanschap van de Cru Classé te ervaren voor een zeer zachte prijs. Ideaal gelegen op mooie Garonne-gronden, beslaat de Cru Classé van Margaux 100 hectare wijngaard: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, met een aanvulling van cabernet franc en petit verdot. Sinds 1995 wordt het domein geleid door de familie Albada Jelgersma, die haar zoektocht naar uitmuntendheid voortzet dankzij de dynamiek van Alexander van Beek. Proeverij Rijk, vol van smaak, de Haut-Médoc van Château Giscours heeft altijd een grote finesse van tannines en een opmerkelijke aromatische puurheid, benadrukt door fijne specerijen; hij is gemaakt voor lange jaren van rijping. Druivenrassen: Cabernet Sauvignon (55%), Merlot (45%) Producent: Familie Albada Jelgersma (Château Giscours) in Labarde (33460) Verpakkingen en formaten: Fles (75cl) - Doos van 6
P de Puisseguin Rood 2021 L,M,P Satellites de Saint-Emilion - Rode wijn AOP Puisseguin Saint-Emilion

P de Puisseguin Rood 2021 L,M,P Satellites de Saint-Emilion - Rode wijn AOP Puisseguin Saint-Emilion

ORIGINE Rode wijn uit Saint-Émilion De Puisseguin Saint-Émilion appellatie ligt ten noordoosten van het beroemde dorp Saint-Émilion. Deze historische wijngaard strekt zich uit over een heuvelachtig gebied, waar de wijnstokken profiteren van voldoende zonlicht en koele nachten, wat zorgt voor een perfecte rijpheid van de druiven. Geselecteerd door onze oenoloog, P de Puisseguin put uit een klei-kalksteen terroir om een volle en vlezige wijn aan te bieden, die de prestige van Bordeaux-wijnen vertegenwoordigt. WIJNMAKING Traditionele vinificatie in roestvrijstalen tanks. DRUIVEN Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon PROEVEN Helder donker granaatkleur. Fruitige neus met aroma's van zwarte bessen, bramen en morellen. Ronde, gebalanceerde en persistente smaak met rijpe en warme tannines. Eten & Wijn Combinaties Te genieten bij een biefstuk, geroosterd varkensvlees met pruimen of oude kaas. Serveer bij 18°C. PRIJZEN 2012: Bronzen Medaille op IWC 2013.
Captain Pur Muggenwerend middel

Captain Pur Muggenwerend middel

De Captain Pur muggenwerende spray biedt optimale en langdurige bescherming tegen muggen. Ontworpen om zowel overdag als 's nachts te worden gebruikt, beschermt het je en houdt het muggen zowel binnen als buiten op afstand.
Wijnen uit Beaujolais

Wijnen uit Beaujolais

Le Domaine de Gry-Sablon en de Wijnen Dominique MOREL produceren verschillende appellaties in crus van de Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Als marktleider in de Beaujolais-regio zijn we op zoek naar serieuze importeurs in verschillende landen waar we nog niet gedistribueerd zijn.
Colocatie in Parijs

Colocatie in Parijs

Ontdek kamerhuur aanbiedingen in Parijs die aan elke behoefte voldoen, of je nu student, jonge professional of werknemer bent. Ons platform biedt gemeubileerde kamers in een gedeeld appartement, met privé slaapkamers en comfortabele gemeenschappelijke ruimtes. Geniet van een breed scala aan goed gelegen appartementen in de gewilde wijken van Parijs, dicht bij openbaar vervoer, winkels en voorzieningen. Vereenvoudig je zoektocht naar een kamerhuur met onze intuïtieve interface en vind snel een ideale woonruimte voor een aangename coliving ervaring. Toegang tot de advertenties en maak nu een profiel aan om in contact te komen met potentiële huisgenoten!
BORDEAUX MEDOC - RODE WIJN

BORDEAUX MEDOC - RODE WIJN

ROYAL MARCEAU 13,00% 75 cl 2017
Rode wijn - Château Lancyre

Rode wijn - Château Lancyre

TERROIR Het kasteel Lancyre is een wijnlandgoed gelegen in het zuiden van Frankrijk, op een uitzonderlijk terroir van de Languedoc-regio, de prestigieuze appellatie van de Pic Saint Loup, die nu wordt beschouwd als een ‘Cru’ van de Languedoc-regio! Vandaag de dag beslaat het landgoed 78 hectare wijngaarden, gelegen in een geurige scrubland op een mozaïek van terroirs die een zeer goede selectie wijnen kan bieden (rood, wit en rosé!). Deze cuvée wordt geproduceerd op klei-kalksteen puin en de oogst van 2018 was een vroege oogst, met hoge kwaliteit dankzij een uitzonderlijke herfst die ons in staat stelde onze druiven op optimale rijpheid te plukken. Dit is een van de grootste oogsten van de afgelopen 30 jaar. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFICATIE De gehele oogst is handmatig en de druiven worden ontsteeld bij aankomst in de kelder. Elke variëteit wordt afzonderlijk gevinifieerd; de vinificatie volgt een traditionele methode in roestvrijstalen tanks.
Cadillac-Côtes De Bordeaux Château Naujan Lapeyrere (Wit 2001) - BORDEAUX

Cadillac-Côtes De Bordeaux Château Naujan Lapeyrere (Wit 2001) - BORDEAUX

Œil mooie presentatie met een gouden tint, glanzend naar wens Nez goudkleurig, met een grote aromatische rijkdom van geuren van gekonfijte kweepeer en sinaasappelschil, aangevuld met noten van koninginnenhapje, geroosterde amandel en vanille die zich onthullen bij het luchten Bouche ruime en romige aanzet; marshmallow, acaciahoning, gele perzik in siroop, abrikoos, speculaas en vanille Accord met wijn cannelloni met lamsvlees, bisonstoofpot, hamburger, ossenstaart met tomaat, quiche met bloedworst en appels, steak frites Vinificatie De vinificatietechnieken van het Domaine combineren de modernste processen met het respect voor een bepaalde traditie van Bordeaux. De fermentatie vindt plaats in thermoregulatieve roestvrijstalen tanks Verpakking: Karton van 6 flessen van 50cl Domaine: Les Grands Châteaux de France Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux Jaargang: 2001 Druivensoort: Sémillon Cultuur: Verantwoorde teelt Label: Appellation d'Origine Contrôlée Referenties: Gouden medaille
Gewoon Braucol - Wijnen

Gewoon Braucol - Wijnen

Een natuurlijke wijn van een inheemse druif en een originele vinificatie. Wie kan dat beter? Gewoon Braucol, het is verse framboos en een mooie kruidige structuur: kurkuma, komijn en een vleugje tonkaboon. Domein: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellatie: GAILLAC Regio: ZUID-WEST Kleur: Rood Druivensoorten: Braucol Teeltwijze: Biologische conversie Karakter: licht / fruitig Inhoud: 75cl Zwavelgehalte: zeer weinig of niet gesulfiteerd Oogstjaar: 2019
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

De fermentatie van onze rode wijnen vindt plaats tussen 25° en 30°C in thermoreguleerbare roestvrijstalen vaten. We voeren een délestage uit halverwege de fermentatie om een betere extractie tussen de schil en de most te verkrijgen, waarna de extractie langzamer verloopt. Vervolgens volgt een post-fermentatieve maceratie van 8 dagen. Expressieve neus, zijn aroma is kruidig, getoast, vanilleachtig, met zwarte vruchten die een mooie tannine structuur combineren, omhuld met zoethout en met tonen van geconfijte kersen. Een mooie wijn die ons nu al zal verwennen na 10 tot 12 uur in een karaf. Te proeven bij geroosterd vlees of harde kaas. Product: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Oppervlakte: 30 ha Uiterlijk: mooie diepe robijnrode kleur
Domaine François Merlin - Condrieu - Jeanraude 2019

Domaine François Merlin - Condrieu - Jeanraude 2019

De wijn: De cuvée "Jeanraude" is de top Condrieu van het domein François Merlin. Evoluerend op een granietachtige bodem, ligt het kleine perceel dat de druiven voor deze cuvée produceert naast het mythische Château Grillet. Het is een fles met een grote amplitude, doordrenkt met een mooie mineraliteit, waarvan de aroma's zich ontwikkelen naar zachte citrusnoten, witte vruchten (perzik, abrikoos), kamperfoelie, evenals geroosterde en briocheachtige gourmandise noten. Een grote gastronomische Condrieu! Inhoud: 75cl Type: Witte wijn Druivensoort: 100% Viognier AOC: Condrieu Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2029 Serveertemperatuur: 11-13°C
Taaltrainingen

Taaltrainingen

Jongleer, nuanceer, leer om op een precieze, juiste en passende manier te communiceren in uw doeltaal. Volg opleidingen in het Engels, Duits, Italiaans en nog veel meer. Onze taalcursussen zijn gecertificeerd, in aanmerking komend voor het CPF en Learner Centric! Al onze cursussen worden gegeven door gecertificeerde trainers die uw enige obsessie zullen zijn. Zet de stap en ontwikkel uw vaardigheden!
NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

70cl40% vol. «EEN SUBTIELE HARMONIE VAN SANDALENHOUT, DROGE ABRIKOZEN EN PADDENSTOELEN. DEZE FIJNE, VERLEIDELIJKE CHAMPAGNE BLIJFT LANG IN DE MOND MET EEN PRACHTIGE AFDRUK.» PATRICE PINET, MAÎTRE DE CHAI ASSEMBLAGE Dit is de cognac waaraan alle andere in de categorie worden beoordeeld. Gecreëerd in 1910, ter viering van onze relaties met de eerste keizer van Frankrijk, is Napoléon een assemblage van Grande en Petite Champagne die tot 20 jaar oud zijn, en biedt aroma's van sandelhout, droge abrikozen en paddenstoel. NOTEN VAN PROEVERIJ Gebalanceerde aroma's voor een perfecte harmonie Een cognac rijk aan aroma's is een cognac die veel verfijning ontwikkelt. De terroir, de wijngaarden, de vaten en de jaren van rijping zijn allemaal elementen die de specificiteit van elk van deze aroma's definiëren, en daarom besteden we bij elke stap van de productie van onze cognacs de nodige zorg aan hun verheffing. De kwaliteit van Courvoisier cognacs is wereldwijd erkend en regelmatig beloond tijdens verschillende internationale spiritscompetities (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). Sandelhout Dit rijke en zachte aroma komt voort uit het contact tussen het hout en de cognac. Met de jaren wordt het zeer duidelijke aroma van eikenhout veel complexer en delicater. Droge abrikoos De distillatie op de droesem voegt nog meer diepte, complexiteit en sublieme noten toe die doen denken aan het zoete aroma van droge abrikozen. Paddenstoel Dit aroma komt voort uit de perfecte vochtigheidsomstandigheden in onze kelders waar al onze superieure kwaliteiten rijpen. HOE HET TE PROEVEN Droog: Met zo'n harmonieuze overvloed aan aroma's verdient Courvoisier Napoléon het om droog geproefd te worden, zijn complexe finale blijft krachtig in de mond hangen. Het is gebruikelijk om te denken dat cognac in een ballonglas moet worden gedronken, maar om de rijkdom van zijn aroma's te waarderen, raden we een tulpglas aan. De vorm laat de aroma's volledig ontwikkelen en laat de alcohol op de achtergrond. Probeer het met deze twee soorten glazen, het verschil zal duidelijk zijn. Combinatie met gerechten: De aroma's en geuren van Courvoisier Napoléon passen perfect bij sterke kazen zoals Parmezaan of lichtere zoals Beaufort of Gruyère. BELONINGEN DOUBLE GOUDE MEDAILLE San Francisco International Wine Competition 2007 ZILVEREN MEDAILLE International Wine and Spirit Competition 2006
Oude Marc De Champagne - Onze Champagnes

Oude Marc De Champagne - Onze Champagnes

Deze brandewijn met een Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB) wordt verkregen door de distillatie van druivenpulp van ontsteelde druiven, uitsluitend afkomstig uit de Champagne-wijngaard; Het heeft een alcoholpercentage van 40°.
Pasta - Frankrijk en Italië

Pasta - Frankrijk en Italië

Pasta - Frankrijk en Italië
Saint-Emilion wijn AOC - Château Truquet

Saint-Emilion wijn AOC - Château Truquet

Dit prachtige landgoed, ten westen van het dorp Saint Emilion en in directe nabijheid van 1er Cru Château Figeac, is sinds 1933 in bezit van de familie Hebert-Maison.
Château Tourril

Château Tourril

In conversie naar biologische landbouw. Nachtelijke oogst. Fermentatie in thermoreguleerbare roestvrijstalen tanks, Persen. Rijping in thermoreguleerbare roestvrijstalen tanks, Rijping op droesem, Technische kurk van kurk. Klei-kalkhoudende bodems. Oog Kleur rosé, licht, met roze reflecties. Neus Fruitig, intens, subtiele citrusaroma's, lichte aroma's van verse vruchten. Mond Aromatisch, genereus, vol, lichte rozennootjes, lichte citrusnootjes, genereuze kersennootjes, elegante tannines, fijne tannines, vette tannines, rond, licht mineraal, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, lange persistentie. Gerechten & wijn combinaties Koude voorgerechten, Gegrilde garnalen, Gegrild rood vlees, Aziatische specialiteiten, Desserts met rode vruchten. Kleur: Rosé Druivensoort: Cinsault, Grenache Alcohol: 13% Inhoud: 300 cl (Fles)
TRUFFEL – 17°

TRUFFEL – 17°

Kleur: Amber met gouden reflecties Neus: Umami, zeer complex met paddenstoel en truffel. Mond: Zeer aanwezig met truffel, gekookte tomaat, zeer complex en krachtig, lichte bitterheid die grotendeels door de truffel wordt overweldigd. Afloop: Zeer lang met truffel en evolueert naar aroma's van druiven, dadels, gekonfijt fruit, met altijd een dominante truffelsmaak, aanwezigheid van kruidige noten zoals genepi, absint, gentiaan.
Rivesaltes Tuilé

Rivesaltes Tuilé

In het hart van een beschermd natuurlijk milieu, op de heuvels van Aspres. Het Domaine Rossignol vervaardigt met de grootste zorg handgemaakte wijnen.
BORDEAUX ROUGE AOC - CHATEAU CAVILLE - 2018 - VLOEISTOFFEN

BORDEAUX ROUGE AOC - CHATEAU CAVILLE - 2018 - VLOEISTOFFEN

Wij stellen voor om een Bordeaux Rouge te serveren met - Een steak tartaar van rundvlees. - Een lamproie à la Bordelaise. - Eendenfilets. - Een bouillabaisse van kip. - Een gefrituurde camembert. - Een Vlaamse carbonade. - Een rundvleescarbonade met bier. 17-18°C Bordeaux en alle rode wijnen met een goede structuur.
Château Valentons Canteloup MOELLEUX - Bordeaux Supérieur - Beschikbare jaargang: 2018

Château Valentons Canteloup MOELLEUX - Bordeaux Supérieur - Beschikbare jaargang: 2018

Een smakelijke en aromatische wijn. Afkomstig uit een assemblage met een overwegend Sémillon, past deze zoete wijn perfect bij feestdiners of als aperitief. De Sauvignon Blanc en Gris die de assemblage vormen, geven het een goede zuurgraad en frisheid die de zoetheid in balans brengt. Kleur: Wit AOC: Bordeaux Supérieur Wijngaarden: Limoen-klei terroir Vinificaties: Rijping op fijne droesem 2 maanden
wijn Le Clos des 7 - Côtes du Roussillon rode wijn

wijn Le Clos des 7 - Côtes du Roussillon rode wijn

CEPAGES: Syrah, Carignan, Grenache Noir Vendange éraflée Macération vendange De heldere kleur met een duidelijke helderheid, rood met paarse reflecties. In de neus, rode vruchten met enkele peperachtige tonen. Frisse en elegante mond met mooie, zeer soepele tannines. Verleidelijke en peperige finale. Encépagement: Syrah - Carignan - Grenache noir Bodem: Argilo-Calcaire
Chateau Charmail, AOC Haut Médoc - Familie d'Halluin

Chateau Charmail, AOC Haut Médoc - Familie d'Halluin

Cru bourgeois geproduceerd onder de appellatie Haut-Médoc, het château Charmail is een rode wijn afkomstig van een wijngaard van 28 hectare. De wijnstokken zijn gemiddeld 31 jaar oud en zijn aangeplant op klei-grindachtige bodems. De wijn rijpt 12 maanden in vaten (waarvan 25% in nieuwe vaten). De château Charmail 2016 onthult een diepe, robijnrode kleur met paarse reflecties. De neus is intens en ontwikkelt aroma's van zwarte vruchten, leer en tabak. De aanzet in de mond combineert volheid en rondheid, met een perfect geïntegreerd hout. Een wijn die aanhoudt in de mond dankzij een rondheid en perfect gebalanceerde tannines.
Beaujolais-dorpen

Beaujolais-dorpen

Traditionele Beaujolais-methode: Semicarbonische maceratie. De wijn rust in roestvrijstalen tanks om de knapperigheid van het typische Beaujolais-fruit te behouden. PROEFNOTITIES Intense en diepe robijnrode kleur met glanzende reflecties. Expressief, de neus biedt kruidige, geroosterde en vanilleachtige aroma's samen met fruitige toetsen van braam en zure kers. De aanzet in de mond is vol harmonie, rond en verleidelijk. Het palet onthult geroosterde en vanilleachtige smaken, vermengd met kleine zwarte vruchten. GERECHTEN EN WIJN Serveer rond 15°C bij een geroosterde konijn, een gegrilde entrecôte of bloedworst met gebakken appels. Het zal ook perfect passen bij kaas zoals Délice de Bourgogne of een Tomme de Montagne. Regio: Beaujolais Druivensoort: Gamay Noir Wijngaard: granietachtige bodems - continentaal klimaat
Château Lalande-Borie

Château Lalande-Borie

Commentaar Het kasteel Lalande-Borie werd in 1970 volledig opgericht door Jean-Eugène Borie op een perceel van 30 hectare. Tegenwoordig wordt dit domein, dat snel een mooie reputatie heeft verworven, geleid door zijn zoon Bruno Borie, die ook verantwoordelijk is voor het kasteel Ducru-Beaucaillou. De wijngaard strekt zich uit over 25 hectare gelegen op het westelijke plateau van de appellatie Saint-Julien, waar zich vele tweede en derde crus van de classificatie van 1855 bevinden. De aanplant is voornamelijk gericht op cabernet-sauvignon, dat 65% van het oppervlak vertegenwoordigt, gevolgd door 25% merlot en 10% cabernet franc. In de wijngaarden worden de opbrengsten beheerst en de handelingen zijn die van een geïntegreerde bestrijding. De oogst is handmatig, voor gematigd extractieve vinificaties en rijping in vaten waar het nieuwe hout niet domineert. Druivenrassen: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (33%), Cabernet Franc (7%) Producent: Familie Borie in Saint-Julien-Beychevelle (33250) Verpakkingen en formaten: Fles (75cl) - Houten kist van 12 - 2013
Excellence Clos des Menuts - Saint Emilion Grand Cru - Familie Rivière

Excellence Clos des Menuts - Saint Emilion Grand Cru - Familie Rivière

CEPAGE : 85% Merlot ; 10% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc CULTURE EN OPVOEDING : Verantwoorde teelt, handmatige bladverwijdering, groene oogst. Vinificatie in thermoregulierte betonnen tanks. Malolactische fermentatie in eiken vaten. Rijping in nieuwe vaten. LABEL HVE 3 2018 : J SUCKLING : 92-93/100 «Hart van rijpe vruchten, altijd fris en lineair. Gemiddeld vol met stevige en zijdezachte tannines. 2016 : WINE ENTHUSIAST : 93/100 «Afkomstig van de oudste wijnstokken van dit domein, is het een rijpe en geconcentreerde wijn. 18 maanden gerijpt in vat, heeft het een krachtige geroosterde en kruidige karakter ontwikkeld dat tot op de dag van vandaag nog steeds domineert. Maar met de sterke fruitigheid en zuurheid, zal het zich ontwikkelen tot een indrukwekkende wijn.» J. SUCKLING : 93-94/100 :«Het is een prachtige wijn met tonen van chocolade en zwarte bessen. Gemiddeld vol en op het fruit. Het is fantastisch! » 2015 : WINE ENTHUSIAST 92/100 2014 : J. SUCKLING : 93/100 2012 : J. SUCKLING : 91/100 Eigenaren: Jean Pierre & Philippe Rivière Consultant: Stéphane Derenoncourt Locatie: Gelegen in de gemeente Saint Emilion Oppervlakte: 4 Ha Bodem: klei-kalksteen
Château Grand Rivallon Aoc Saint Emilion Grand Cru

Château Grand Rivallon Aoc Saint Emilion Grand Cru

Château Grand Rivallon Aoc Saint Emilion Grand Cru