Producten voor cos (6)

Biologische Jojoba COS Simmondsia chinensis - Al onze natuurlijke extracten

Biologische Jojoba COS Simmondsia chinensis - Al onze natuurlijke extracten

Certificeringen : Biologisch gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens de COSMOS-norm beschikbaar op http://cosmos.ecocert.com, BIOLOGISCH : Afkomstig uit de biologische landbouw, gecertificeerd door ECOCERT FR-BIO-01 Label Landema : Afkomstig uit onze kanalen Land van fabricage : PANAMA Land van oogst : PERU Plantdeel : Zaad Samenstelling : 100% Puur en natuurlijk. Geuropties : aangenaam, zacht, nootachtig Gecontroleerd en verpakt in onze werkplaatsen in Frankrijk Teelt Jojoba is een struiksoort die afkomstig is uit het uiterste zuiden van de Verenigde Staten en het noorden van Mexico. De belangrijkste producenten zijn tegenwoordig Argentinië, Israël, de Verenigde Staten, Australië en Peru. Het wordt voornamelijk gekweekt voor de was of olie van jojoba die in zijn zaden zit. Fabricage Wij betrekken deze plantaardige jojoba-olie van een distributiepartner om u deze aan te bieden. Ref:JOJOHV1C Productfamilie:JOJOBA Type extract:Plantaardige olie INCI-code:100% OLIE VAN SIMMONDSIA CHINENSIS ZADEN Land van fabricage:PANAMA Land van oogst:DE PEN Plantdeel:Zaad Gebruikscategorie voor particulieren:Ingrediënt Botanische naam:Simmondsia chinensis (Link) CKSchneid Samenstelling:100% Puur en natuurlijk.
Zakdoeken cos. 2pl wit Ct 40x100 - Hygiëne & Distributies

Zakdoeken cos. 2pl wit Ct 40x100 - Hygiëne & Distributies

Hoogwaardige cosmetische tissues met dubbele dikte. Met papierdistributie aan de voor- en achterkant, evenals een transparante weergave van het vulniveau.
Bordeaux-wijnen Grands Crus Classés - Médoc - Château Cos d'Estournel

Bordeaux-wijnen Grands Crus Classés - Médoc - Château Cos d'Estournel

Legendarische Grands Crus, uitzonderlijke châteaux ... In onze kelders, in het hart van de Medoc, zijn de meest prestigieuze etiketten uit Bordeaux en de rest van de wereld opgeslagen, oude en gewaardeerde jaargangen. We kunnen meer dan 200 Crus Classés aanbieden die 10 tot 15 verschillende jaargangen dekken, een lijst die dagelijks wordt bijgewerkt om te voldoen aan de verwachtingen van verschillende nationale en internationale klanten. Deze wijnen worden "en-primeur" (futures) aangeboden. Een bepaalde hoeveelheid zal beschikbaar worden gesteld voor verkoop zodra de wijnen gebotteld zijn.
Wegreparatie

Wegreparatie

In de loop der jaren heeft het bedrijf ASPHO, met de steun van zijn klanten, een compleet assortiment onderhouds- en verzorgingsproducten ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van deze markt. Alle mengsels zijn kant-en-klare producten (met uitzondering van Elasto’SCEL), die gemakkelijk te gebruiken zijn en een lange houdbaarheid hebben.
Industriële Middelen

Industriële Middelen

In de zorg om de kwaliteit van zijn producten te optimaliseren, heeft CORNIC-NOVAMER gekozen voor de integratie van kwaliteitscontrole, verpakking en opslag. Deze richting heeft geleid tot: Een intern laboratorium: Bezetting 1 persoon (9400 controles uitgevoerd in 2020) Een kwaliteitsdienst: Bezetting 3 personen Een productieatelier van 800 m², uitgerust met moderne apparatuur, wat ons een jaarlijkse capaciteit van 8 miljoen UVC geeft. Een koelopslag met een capaciteit van 1800 pallets. CORNIC-NOVAMER is gecertificeerd volgens IFS Food en IFS Broker High level, maar ook ASC, MSC en BIO.
Nieuws

Nieuws

BeCommerce Awards is het ultieme e-commerce evenement in de Benelux. DEELNEMEN AAN DE INTERNATIONALE NOMINATIES 2022 * Categorie: INNOVATIE AWARDS De SAS 007 BUSINESS en haar e-commerce bedrijfsconcept met haar conceptuele merk PRAGEN, via Champagne PRAGEN, is genomineerd in de BENELUX voor de INNOVATIE AWARDS vanwege haar innovaties en betalingsfaciliteiten, evenals voor haar vele luxe en uitzonderlijke agrobusiness kansen. Met meer dan 30 soorten Prestige Liqueurs op basis van Polyvalente Afrikaanse Planten, uitzonderlijk bewerkt om te worden gebruikt in Cocktails, in het Prestige voor zelfstandigen, maar ook om te voldoen aan de eisen van Champagnes en diverse culinaire recepten, terwijl het de creatie van nieuwe banen inspireert.