USP24/BP98/E330 Citroenzuurpoeder, Anhydraat Citroenzuur, Monohydraat Citroenzuur
Citroenzuur wordt voornamelijk gebruikt als smaakstof, conserveermiddel en antiklontermiddel in de voedings- en drankenindustrie. Citroenzuur kan ook worden gebruikt als antioxidant, weekmaker en detergent in de chemische, cosmetische en detergentindustrie. Als voedseladditief is Anhydraat Citroenzuur een essentieel ingrediënt in onze voedselvoorziening. Als toonaangevende leverancier van voedseladditieven en voedselingrediënten in Turkije, kunnen wij u voorzien van hoogwaardig Anhydraat Citroenzuur.
Calciumchloride 94% is een ionische verbinding van calcium en chloor. Het kan direct uit kalksteen worden geproduceerd of als bijproduct van het Solvay-proces. Het is hygroscopisch van aard en gedraagt zich als een typisch ionisch halide.
Syringinezuur is een natuurlijke verbinding in de klasse van fenolzuren. Het is een veelvoorkomende plantaardige metaboliet en kan in verschillende bronnen in de natuur worden aangetroffen, zoals noten, olijven, pompoenpitten, honing, rode wijn en nog veel meer. Het is ook gebruikt in de traditionele geneeskunde uit de extracten van de schoenknop Ardisia Ardisia elliptica en andere.
Cat. Nr:NST-10-42
CAS:530-57-4
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C9H10O5
Moleculair gewicht:198,17
Door de aanwezige humus-fulvinezuur en kalium bevat het de organische stof die de plant nodig heeft en het kalium dat essentieel is voor de ontwikkeling.
Black Diamond Humikzuur versnelt de celdeling. Hierdoor versnelt ook de groei en ontwikkeling van de plant.
- Versnelt de wortelvorming en -ontwikkeling. Versterkt de wortels. Stimuleert de vorming van haarwortels.
- Versnelt de kieming in zaden. Verhoogt het overlevingsvermogen van de plant. Zorgt voor een snellere en sterkere groei van de zaailingen.
- Zorgt voor een toename van de celenergie in de plant.
- Voorkomt de ophoping van stikstofcomponenten door de plantmetabolisme te reguleren.
- Heeft een stimulerend effect op de ontwikkeling en vermenigvuldiging van nuttige bodemmicro-organismen. Verhoogt hun hoeveelheid en activiteit in de bodem.
- Verhoogt de weerstand van de plant tegen kou, hitte en fysieke invloeden. Versterkt de weerstand tegen insecten en ziekten.
- Zorgt voor een toename van de dikte van de celwanden in vruchten (producten).
{"Its and Sodium are used primarily as oxidizing and bleaching agents or disinfectants. They are components of commercial bleaches, cleaning solutions, and disinfectants for drinking water and waste water purification systems and swimming pools. It is an inorganic compound added in granular or tablet form added to water to kill germs that can make people sick. When used correctly, this compound destroys germs that can cause numerous health problems.":"Het wordt samen met natrium voornamelijk gebruikt als oxiderende en bleekmiddelen of desinfectiemiddelen. Ze zijn componenten van commerciële bleekmiddelen, schoonmaakoplossingen en desinfectiemiddelen voor drinkwater en afvalwaterzuiveringssystemen en zwembaden. Het is een anorganische verbinding die in korrel- of tabletvorm aan water wordt toegevoegd om ziekteverwekkers te doden die mensen ziek kunnen maken. Wanneer het correct wordt gebruikt, vernietigt deze verbinding ziekteverwekkers die tal van gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.","What is calcium hypochlorite?":"Wat is calciumhypochloriet?","What is calcium hypochlorite used for?":"Waarvoor wordt calciumhypochloriet gebruikt?","Calcium hypochlorite is a white solid that contains 65% available chlorine and dissolves easily in water. It is very stable and can be stored for an extended period of time. It is a corrosive material with a strong odor. Other names is Hypochlorous acid calcium salt, bleaching powder, calcium oxychloride and chloride of lime.":"Calciumhypochloriet is een witte vaste stof die 65% beschikbaar chloor bevat en gemakkelijk oplost in water. Het is zeer stabiel en kan gedurende langere tijd worden opgeslagen. Het is een bijtend materiaal met een sterke geur. Andere namen zijn hypochlorzuurcalciumzout, bleekpoeder, calciumoxychloride en kalkchloride."}
Caprylhydroxamzuur, een ideaal organisch zuur, heeft uitstekende antibacteriële activiteit bij neutrale pH en kan worden gebruikt in een formule zonder chemische conserveermiddelen. Caprylhydroxamzuur is een organisch zuur dat de niet-ioniserende toestand gedurende het hele proces van zuur naar neutraal behoudt, een optimaal antibacterieel organisch zuur. Met het hoge chelatie-effect kan het de actieve elementen die nodig zijn voor schimmels remmen en de omgeving beperken die nodig is voor microbiële groei. Caprylhydroxamzuur is compatibel met de meeste grondstoffen, niet beïnvloed door oppervlakte-actieve stoffen, eiwitten of andere grondstoffen in het systeem, en kan worden gecombineerd met alcohol, glycol en andere conserveermiddelen. Het kan bij normale temperatuur worden toegevoegd onder hoge temperatuurcondities en wordt veel gebruikt in gel, essence, emulsie, crème, shampoo, douche en andere huidverzorgings- en haarverzorgingsproducten.
CAS. Nr: 7377-03-9
Synoniemen: Octanohydroxamzuur, N-Hydroxyl Octanamide
Toepassing: Cosmetisch conserveermiddel
Met zijn smaak en geur en houtachtige aroma, is onze extract gemaakt van 100% wilde Chaga uit Siberië.
Zorgvuldig verzameld in het ongerepte Siberische bos, wordt Chaga op lage temperatuur gedroogd en vervolgens gemalen volgens een specifieke technologie om alle kwaliteiten en de gezondheidsvoordelen te behouden. De extractie gebeurt daarna met water.
Deze paddenstoel is goed bekend om zijn uitzonderlijke deugden. Hij bevat talrijke actieve ingrediënten zoals polysacchariden (waaronder Beta-Glucanen), triterpenen (waaronder bétuline en bétulinezuur) en polyfenolen (waaronder melanine, flavonoïden en tannine).
THT 24 maanden
Natriumerythorbaat is een chemische stof die bijzonder nuttig is in de voedingsindustrie. Het is het natriumzout van erythorbzuur en wordt geproduceerd uit verschillende suikerbronnen zoals bieten, maïs en suikerriet. Het heeft de chemische formule C6H7NaO6. Het is niet-reactief in zijn droge, kristallijne toestand, maar reageert gemakkelijk met oxiderende middelen wanneer het in oplossing met water is.
Kookpunt: Onbeschikbaar
Smeltpunt: Onbeschikbaar
Vochtigheid: Maximaal 3%
Zuiverheid: 98 - 100,5%
pH: 5,5 - 8,0
Natriumsulfiet is een chemische verbinding die je in twee verschillende toestanden kunt vinden, als een anhydride chemische stof of als een heptahydraat. De chemische stof wordt industrieel bereid door de reactie van natriumhydroxide met zwaveldioxide. De chemische formule van natriumsulfiet anhydraat is Na2SO3.
Bijtende soda vlokken zijn witte doorzichtige vaste kristallen. Deze wasachtige witte kristallen zijn geurloos. De kristallen zijn oplosbaar in water en glycerol. Dit is een base, die een combinatie is van natriumkationen en hydroxide-anionen (NaOH).
Natriumseleniet is een anorganisch zout dat dient als een industrieel chemisch middel. De chemische stof wordt gebruikt in de glasproductie-industrie. Het dient ook als een voederadditief voor de diervoederindustrie. De reactie van natriumhydroxide en seleniumdioxide levert natriumseleniet op. De chemische formule voor de verbinding is Na2SeO3.
Fthalzuuranhydride is een organische verbinding. Het is een zeer nuttige chemische verbinding die industrieel wordt geproduceerd door de katalytische oxidatie van naftaleen of ortho-xyleen direct naar fthalzuuranhydride. Het wordt geclassificeerd als een aromatische dicarbonzuur en de chemische formule is C8H4O3.
Kookpunt: 284 °C
Smeltpunt: 131-134 °C
Dichtheid: 153 g/cm3
Dampdichtheid: 5.1 (ten opzichte van lucht)
Vlampunt: 152 °C
Palmitoleïnezuur is een natuurlijke verbinding in de vetzuurklasse. Het is een Omega-7 vetzuur – het 7e atoom in de koolstofketen is de plaats van onverzadiging. Palmitoleïnezuur is een belangrijk bestanddeel van glyceriden en menselijk vetweefsel.
Cat. Nr:NST-10-101
CAS:373-49-9
Zuiverheid:80% (GC)
Moleculaire formule:C16H30O2
Moleculair gewicht:254,41
Chlorphenesin heeft een breed spectrum en uitstekende prestaties op het gebied van antibacteriële werking, heeft een goed remmend effect op Gram-negatieve en Gram-positieve bacteriën, het wordt gebruikt voor breedspectrum schimmels, antibacteriële middelen; cosmetica en persoonlijke verzorging geformuleerd met een universeel conserveermiddel om de anti-corrosieprestaties van het systeem te verbeteren. Chlorphenesin is een conserveermiddel en cosmetisch biocide dat helpt de groei van micro-organismen te voorkomen. In cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten wordt Chlorphenesin gebruikt in de formulering van aftershave-lotions, badproducten, reinigingsproducten, deodorants, haarconditioners, make-up, huidverzorgingsproducten, producten voor persoonlijke hygiëne en shampoos.
CAS. Nr: 104-29-0
INCI Naam: Chlorphenesin
Moleculaire Formule: C9H11ClO3
Glycyrrhizinezuur is een natuurlijke verbinding in de klasse van saponinen - triterpeen glycosiden. Het heeft een zoete smaak en is de belangrijkste component van de zoethoutwortel Glycyrrhiza glabra.
Cat. Nr:NST-10-22
CAS:1405-86-3
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C42H62O16
Moleculair gewicht:822,93