Zwarte komijn (Nigella sativa L.) wordt ook wel zwarte komijn, zwarte sesam of zwarte komijn genoemd. Het is een eenjarige plant met blauwe of witte bloemen. De kleine zwarte zaadjes van zwarte komijn bevatten een schat aan natuurlijke ingrediënten die helpen bij de verzorging van het lichaam. Dit is niet alleen een gezonde toevoeging, maar ook een smakelijke aanvulling op gerechten. Ze kunnen als specerij voor veel gerechten worden gebruikt, bijvoorbeeld als topping voor salades en taarten, en zwarte komijnolie kan aan verschillende gerechten worden toegevoegd of direct worden geconsumeerd. In de zaden van zwarte komijn vinden we stoffen zoals: thymoquinon, een verbinding met sterke anti-allergische, antioxidante, ontstekingsremmende, antibacteriële en schimmelbestrijdende eigenschappen. De plant is rijk aan gezonde vetzuren, vitamine E en bètacaroteen, evenals B-vitamines, biotine, voor een gezonde huid en haar, en voor een goede werking van het zenuwstelsel en talrijke mineralen: calcium,
Deze onopvallende kleine grijze zaden zitten vol kracht. Onze geroosterde zonnebloempitten zijn een ideale plantaardige eiwitbron. Met hun licht nootachtige smaak zijn ze perfect als topping voor salades of je kunt ze gewoon tussendoor snacken.
Gyros - populair in pita als snelle snack of als "Gyros-schotel" zoals in jouw favoriete Griekse restaurant.
Als je zelf Gyros wilt maken, heb je de juiste kruiden nodig. Met ons kruidenzout bereik je de Gyros-Olympus. De perfecte kruidenmix voor de typisch stevige Gyros-smaak. Ook geschikt voor de veganistische varianten. Eenvoudig, snel en geweldig.
Maar vergeet de typische bijgerechten niet - frietjes en tzatziki. Hellas!
Inhoud: 50,00 g
Artikel-Nr: 390948
Kasza gryczana ontstaat uit de gepelde zaden van gewone boekweit. De zaden van gebrande boekweit hebben een kenmerkende donkerbruine kleur, die het resultaat is van thermische behandeling. Gebrande boekweit is minder waardevol dan ongebrande boekweit, maar heeft daarentegen een uitgesprokenere smaak.
Boekweit is een waardevolle bron van voedingsstoffen en voedingsstoffen. Vooral eiwitten, polyfenolen, polysachariden en mineralen zijn van groot belang.
Boekweit kenmerkt zich door een hoge mineraleninhoud, zoals kalium, magnesium, ijzer en vitamines.
Het kan een op zichzelf staand gerecht zijn, een bijgerecht bij vlees of groenten, of de basis vormen voor een lunch of diner.
Gebrande boekweit en geroosterde boekweit betekenen hetzelfde. Beide soorten boekweit ondergaan een thermische behandeling.
Halffabrikaat voor brood met chia-, zonnebloem- en pompoenpitten. Voor energieke bakproducten, rijk aan vezels, mineralen en Omega-3.
Formaat: 10 kg
Dosering: 50%
Oost-Indische kers, een robuuste plant afkomstig uit Azië, wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn medicinale en aromatische eigenschappen. De bladeren, die lijken op die van spinazie, hebben een kenmerkende zure smaak die een vleugje frisheid en levendigheid aan gerechten toevoegt. De biologische oost-Indische kers bladeren van Florixir® zijn fijn gesneden in vlokken, wat hun integratie in uw favoriete recepten vergemakkelijkt.
Oost-Indische kers wordt niet alleen gewaardeerd om zijn unieke smaak, maar is ook erkend om zijn vele gezondheidsvoordelen. Vanwege zijn laxerende eigenschappen wordt oost-Indische kers vaak gebruikt om spijsverteringsproblemen, zoals constipatie of een opgeblazen gevoel, te verlichten. Het heeft ook diuretische eigenschappen, die de eliminatie van toxines uit het lichaam bevorderen. Bovendien maakt de vitamine C-inhoud het een waardevolle bondgenoot voor het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van de opname van ijzer in het lichaam.
Referentie: AR803718
Ean13: 3760306803718
Chia-meel is een ongebruikelijke maar uitstekende keuze voor bakkerijproducten of gerechten die niet worden verhit. Dit meel onderscheidt zich door een grote hoeveelheid voedingsstoffen en mineralen. Dit product is glutenvrij. Glutenvrij wordt in elke fase van de productie getest. Het bedrijf Garnets was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met de "Kruisende Oor", een teken van de veiligheid van glutenvrije producten dat in de meeste ontwikkelde landen wordt erkend.
Gewicht: 70 g
De gepelde hennepzaad is het "vlees" van de zaad nadat de schil is verwijderd. Het is afkomstig van de hele hennepzaad, ook wel chènevis genoemd, en komt van een Cannabisplant met een extreem laag THC-gehalte (<0,2%) in overeenstemming met de wetgeving. Het wordt een superfood genoemd omdat het op zichzelf een compleet voedingsmiddel is met een perfecte omega-3/omega-6 verhouding van 1 op 3. Klaar voor consumptie: 's ochtends bij het ontbijt, over een salade, over onze gerechten, fruit...
Kwaliteitsindicatoren:
Herkomst Rusland
• Schoonheid: niet minder dan 96%
• Vochtigheid: minder dan 10%
• Kleur: Goudbruin
• Altijd verse koriander, oogst van het actuele jaar
Verpakking:
25 kg zakken
Verzendvoorwaarden: CIF, CFR, FOB, FCA
Verzending vanuit haven: Haven van Novorossiysk
Betalingsvoorwaarden: TT, 20% vooruitbetaling en saldo 80% na scans van verzenddocumenten
MOQ (minimale bestelhoeveelheid): 1x40ft = 22 metrische ton
Een 100% verwennerij, gezonde en verantwoorde drank op basis van geroosterde granen van cichorei, gerst, spelt en boekweit. Een heerlijke smaak van geroosterd brood, gekarameliseerde granen en geroosterde hazelnoten.
150g voor minimaal 20 dranken.
LA TENDRE is het nieuwe onmisbare ingrediënt voor uw maaltijden!
Een romige, zachte textuur met een troostende smaak die doet denken aan pijnboompitten!
Ze zijn rijk aan plantaardige eiwitten, essentiële vetzuren, vitamines en mineralen.
La Tendre kan gebruikt worden zoals de Brute (onze biologische hele hennepzaden): als topping op salades, rauwkost, romige soepen, pasta, in uw smoothies, cappuccino… Onze biologische gepelde hennepzaden kunnen bij ELKE maaltijd worden gegeten, zowel hartig als zoet, van ontbijt tot diner, en kinderen zijn er dol op!
Anijszaad - een specerij die in de vroege middeleeuwen naar Europa werd gebracht en snel populair werd in de keuken. Priesters en genezers van oude beschavingen waardeerden de zaden van anijs - waarvan de geneeskrachtige eigenschappen soms als wonderen werden aangeduid. In de keuken worden alle delen van anijs in alle mogelijke vormen gebruikt. Anijszaad wordt aan marinades toegevoegd om ze een heldere smaak te geven. Als je ze mengt met laurierblad en kaneel, krijg je een uitstekende huisgemaakte kruidenmix voor koude vleesgerechten.
Eiwitten (g / 100g): 18,0
Vetten (g / 100g): 16,0
Koolhydraten (g / 100g): 35,0
Energiewaarde (kcal / 100g): 360,0
Uit gecontroleerde biologische teelt.
De zaden worden machinaal voorzichtig gepeld, zodat de hoogwaardige hennepolie met zijn essentiële onverzadigde vetzuren en belangrijke eiwitten met alle essentiële aminozuren behouden blijft. Hennepolie bevat meer dan 90% onverzadigde vetzuren.
Gepelde voedingshennep verfijnt niet alleen muesli, brood, gebak en andere gerechten, maar wordt ook gebruikt als decoratie op salades, groenten of desserts. Licht roosteren creëert een smakelijke nootachtige aroma, die veel gerechten een extra toets geeft.
Om smaak en voedingsstoffen te behouden, niet boven de 180 graden Celsius verhitten.
Herkomst hennep: Europa (Frankrijk, België, Estland, Oostenrijk, Litouwen, Duitsland, China)
Gemaakt in Europa.
Hennepzaadmeel is hennepzaadkoek (het bijproduct van koud persen na het verkrijgen van hennepzaadolie) gemalen en gezeefd door verschillende zeefjes, wat resulteert in een eindproduct met een hoge eiwitconcentratie.
De meel verkregen uit de maling van druivenpitten is rijk aan vezels. Eeuwenlang is gedacht dat druiven, net als honing, geneeskrachtige eigenschappen hebben. Sommige mensen geloven dat de actieve bestanddelen gemakkelijk in het bloed doordringen en snel door het lichaam worden opgenomen, waardoor de perifere bloedcirculatie verbetert en de verloren activiteit van de haarvaten wordt hersteld.
Toepassingen: Druivenpitmeel kan worden gebruikt als toevoeging aan smoothies, yoghurt, verschillende soorten melk, muesli, soepen en desserts. Het kan ook worden gebruikt en toegevoegd aan brood, pizza of gebak. Het geeft een lichte nootachtige smaak aan het voedsel. Het is voldoende om één of twee eetlepels tarwemeel te vervangen. Het wordt vaak aangetroffen in de samenstelling van cosmetische producten zoals crèmes en maskers. Je kunt het gebruiken om zelfgemaakte gezichtsmaskers te maken om de huid te voeden, te kalmeren en te verfrissen.
Verpakking: 500g, 1000g en in bulk.
Linsen hebben, wie alle peulvruchten, unieke gezondheidsvoordelen. Ze zijn een bron van goed opneembaar eiwit. Lente-eiwit is na soja-eiwit het meest opneembare plantaardige eiwit (85 procent). Groene linzen bevatten veel vezels. Vezels helpen niet alleen om de bloedsuikerspiegel te reguleren, verbeteren het hart- en spijsverteringssysteem, maar dragen ook bij aan het verlagen van het cholesterolgehalte, verwijderen toxines uit het lichaam, beschermen tegen darmkanker en ook tegen type 2 diabetes. Ze hebben een hoog ijzergehalte, wat voordelig is voor mensen die geen vlees eten. Een kopje groene linzen bevat 100 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van ijzer. Dit mineraal speelt een belangrijke rol bij de vorming van hemoglobine in het bloed en myoglobine in de spieren, wat verantwoordelijk is voor het transport van zuurstof naar de cellen. Het bevat ook waardevol mangaan en foliumzuur.
Havermout wordt beschouwd als een van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld. Het wordt al honderden jaren verbouwd en wordt verkregen uit gepelde gierstzaden. Het onderscheidt zich door de hoogste concentratie van B-vitamines (B1, B2, B6) en ijzer en koper.
Havermout heeft ook geneeskrachtige eigenschappen, is licht verteerbaar en veroorzaakt geen allergieën, omdat het geen gluten bevat, waardoor het kan worden gegeten door mensen met coeliakie. Het heeft antivirale eigenschappen en vermindert ontstekingen van de slijmvliezen. Het bevat silicium, wat gunstig is voor de conditie van onze huid, haar en nagels.
Groene koffie zijn ongemakkelijke bonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt verkregen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt onderworpen. In de samenstelling, naast de stimulerende cafeïne, vinden we ook chlorogeenzuur, dat wordt toegeschreven aan de eigenschappen die de vetverbranding versnellen. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur, evenals vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588kJ/381kcal - 19% ADH* vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0.8g - 4% koolhydraten 40g - 15% waarvan suikers 0g - 0% eiwit 11g - 22% vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Referentievoedingswaarde <strong> gebruik </strong> groene koffie, denk aan het juiste water De temperatuur (de optimale temperatuur is ongeveer...
Quineron, ook wel bekend als quinoa of Peruviaanse rijst, is de zogenaamde Pseudosbogs, dat wil zeggen een plant die zetmeelhoudende zaden produceert, maar dat eigenlijk niet is. Het komt uit Zuid-Amerika, waar het al eeuwenlang gewaardeerd wordt om zijn voedingswaarde. Het wordt de "heilige van de Inca's" genoemd. Het bevat ook saponinen, waardoor het antiallergische, ontstekingsremmende, schimmelwerende, antivirale en immunostimulerende effecten kan vertonen. Het graan heeft antioxidante eigenschappen dankzij de extreem grote hoeveelheid flavonoïden. Kimos bevat geen gluten en is gemakkelijk verteerbaar. Rode rijst heeft een expressievere smaak en aroma dan witte quinoa. Het heeft een licht knapperige schil en past goed bij salades. Het kan worden onderworpen aan een bereiding die het een nootachtige smaak geeft en gebruikt worden in desserts. 6,1 g - 9% Inclusief verzadigde vetzuren 0,7 g - 3% koolhydraten 57 - 22% inclusief suikers 0 g - 0% eiwit 14 g - 28% zout 0,01 g < 1% * RWS - referentievoedingswaarde <strong> Toepassing </strong> Koninginbonen moeten voor het koken worden...
Sultan rozijnen uit ecologische teelt zijn sappig en zoet van smaak. Ze zijn zeer zoet en bevatten alleen natuurlijke suikers. Afdelingen, dat wil zeggen gedroogde druiven, hebben talrijke geneeskrachtige eigenschappen en voedingswaarden, waardoor ze een van de gezondere snacks zijn. De rozijnen verbeteren de werking van het cardiovasculaire systeem, verlagen cholesterol en voorkomen osteoporose. De rozijnen bevatten ook jodium - een mineraal dat een positieve invloed heeft op de werking van de schildklier. Daarnaast onderscheiden ze zich, in vergelijking met gedroogd fruit en noten, door de inhoud van boor - een element dat de werking van de zenuwcellen ondersteunt en de concentratiemogelijkheden verbetert. Dat - net als druiven - bevat resveratrol, dat wil zeggen een antioxidant die cellen beschermt tegen schade. Sultan rozijnen zijn een uitstekende bron van vezels, rijk aan vitamine C en E, evenals zink, kalium en ijzer. & Nbsp; <strong> Samenstelling: </strong> 99,5% biologische Sultan rozijnen, 0.
De fijne zoutsmaak van het onbewerkte zout met het delicate aroma van verschillende kruiden versterkt de smaak van alle gerechten.
Het grove zeezout kan zowel als ingrediënt tijdens het koken worden gebruikt als om aan tafel bij te voegen. Voor het kruiden en verfijnen van sauzen, soepen, salades, stoofschotels, eiergerechten, groenten, vis en nog veel meer, gewoon een universeel zout voor alles.
Grove zeezout is de koning onder de zouten. Edel, natuurlijk en krachtig van smaak. Kan puur gestrooid of fijn gemalen met een zoutmolen.
Inhoud: 70,00 g
Artikel-Nr: 200711
Groene koffie zijn onaangename cacaobonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt gewonnen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt blootgesteld. In de samenstelling vinden we naast de stimulerende werking van cafeïne ook chlorogeenzuur, wat te danken is aan de versnellende eigenschappen van vetverbranding. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur en vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588KJ/381 kcal - 19% ADH* Vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0,8 g - 4% Koolhydraten 40G - 15% waarvan suikers 0g - 0% Eiwit 11g - 22% Vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid <strong> Gebruik </strong> Groene koffie, denk aan het juiste water bij het juiste water.
Het perfecte schnitzel: Buiten boterachtig, goudbruine korst - Binnen mals en sappig. En het wordt echt goed als je ons kruidenzout toevoegt.
Lichte peperachtige scherpte gecombineerd met zoet-fruitige paprika. Gewoon door de paneermeel mengen, het schnitzel paneren, in de pan en klaar. Citroen en frietjes erbij en het Wiener schnitzel à la Chefkok kan geserveerd worden.
Inhoud: 60,00 g
Artikel-Nr: 480809
De aanblik van gesmolten kruidenboter op een mooi stuk vis of vlees doet je watertanden. Wat zou een sappige grillsteak, een knapperig baguette, een hete ovenaardappel of hete raclette-kaas zijn zonder dit heerlijke stukje boter?
Of het nu bij vlees, gegrild groenten, vis of gewoon op een stuk brood is – vanaf nu kun je je eigen boter maken. Alles wat je nodig hebt, is ons geniale kruidenzout. Niets staat meer in de weg voor de boterplezier, het wordt niet lekkerder.
Inhoud: 30,00 g
Artikel-Nr: 480816
Groene koffie zijn ongemakkelijke cacaobonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt verkregen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roken wordt onderworpen. In de samenstelling, naast stimulerende cafeïne, vinden we ook chlorogeenzuur, dat wordt toegeschreven aan de versnellende eigenschappen van vetverbranding. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur en vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588KJ/381kcal - 19%ADH* Vet 13g - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0.8g - 4% koolhydraten 40g - 15% waarvan suikers 0g - 0% eiwit 11g - 22% vezels 30g zout 0g - 0% *ADH - referentiewaarde voor voedsel <strong> gebruik </strong> bij het zetten van groene koffie, let op de juiste watertemperatuur (optimale temperatuur is ongeveer 90 graden), want overstroming
Kikkererwten zijn kikkererwten of haarerwten, en behoren tot een groep peulvruchten. Kikkererwten zijn een uitstekende bron van eiwitten en essentiële aminozuren, waardoor ze vlees kunnen vervangen. Ze zijn een bron van complexe koolhydraten en vezels. Kikkererwten leveren het lichaam verschillende vitamines en mineralen, waaronder aanzienlijke hoeveelheden fosfor, vitamine B9, ijzer, zink, magnesium en kalium. Ze bevatten ook onverzadigde vetzuren. Kikkererwten zijn caloriearm en hebben een lage glycemische index, en de vezels die ze bevatten helpen om het niveau van triglyceriden en 'slecht' cholesterol te verlagen. Kikkererwten worden bijzonder gewaardeerd door veganisten en mensen met allergieën. Kikkererwtenmeel wordt gemaakt van de peulvruchten en heeft daardoor een unieke eiwitinhoud, terwijl de smaak doet denken aan umami. De glycemische index van dit meel is bijna de helft van die van tarwe en bedraagt slechts 35.