Kwaliteitsindicatoren:
Herkomst Rusland
• Schoonheid: niet minder dan 96%
• Vochtigheid: minder dan 10%
• Kleur: Goudbruin
• Altijd verse koriander, oogst van het actuele jaar
Verpakking:
25 kg zakken
Verzendvoorwaarden: CIF, CFR, FOB, FCA
Verzending vanuit haven: Haven van Novorossiysk
Betalingsvoorwaarden: TT, 20% vooruitbetaling en saldo 80% na scans van verzenddocumenten
MOQ (minimale bestelhoeveelheid): 1x40ft = 22 metrische ton
Anijszaad - een specerij die in de vroege middeleeuwen naar Europa werd gebracht en snel populair werd in de keuken. Priesters en genezers van oude beschavingen waardeerden de zaden van anijs - waarvan de geneeskrachtige eigenschappen soms als wonderen werden aangeduid. In de keuken worden alle delen van anijs in alle mogelijke vormen gebruikt. Anijszaad wordt aan marinades toegevoegd om ze een heldere smaak te geven. Als je ze mengt met laurierblad en kaneel, krijg je een uitstekende huisgemaakte kruidenmix voor koude vleesgerechten.
Eiwitten (g / 100g): 18,0
Vetten (g / 100g): 16,0
Koolhydraten (g / 100g): 35,0
Energiewaarde (kcal / 100g): 360,0