4-Hydroxycinnaminezuur (p-Coumarinezuur) is een natuurlijke afgeleide van kaneelzuur. Het kan worden aangetroffen in verschillende voedingsmiddelen zoals pinda's, tomaten, knoflook en dranken zoals wijn en thee. Echter, 4-Hydroxycinnaminezuur kan ook worden geproduceerd uit lignine en door biosynthetische methoden.
Cat. Nr:NST-10-99
CAS:501-98-4
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C9H8O3
Moleculair gewicht:368,38
Syringinezuur is een natuurlijke verbinding in de klasse van fenolzuren. Het is een veelvoorkomende plantaardige metaboliet en kan in verschillende bronnen in de natuur worden aangetroffen, zoals noten, olijven, pompoenpitten, honing, rode wijn en nog veel meer. Het is ook gebruikt in de traditionele geneeskunde uit de extracten van de schoenknop Ardisia Ardisia elliptica en andere.
Cat. Nr:NST-10-42
CAS:530-57-4
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C9H10O5
Moleculair gewicht:198,17
Palmitoleïnezuur is een natuurlijke verbinding in de vetzuurklasse. Het is een Omega-7 vetzuur – het 7e atoom in de koolstofketen is de plaats van onverzadiging. Palmitoleïnezuur is een belangrijk bestanddeel van glyceriden en menselijk vetweefsel.
Cat. Nr:NST-10-101
CAS:373-49-9
Zuiverheid:80% (GC)
Moleculaire formule:C16H30O2
Moleculair gewicht:254,41