Producten voor cafeïnepoeder (3)

PI Poeder

PI Poeder

BIEGLO biedt polyimidepoeder voor verschillende processen, zoals bijvoorbeeld heetpersen, direct vormen of als additief voor het compounding. We hebben ook thermoplastisch polyimidepoeder. Onze polyimidegrondstoffen zijn in poedervorm met verschillende eigenschappen. Heetgeperste polyimidehalfbewerkingen kunnen temperaturen tot 370°C weerstaan en bieden extreme thermische vormstabiliteit. Polyimidepoeder wordt ook als additief toegepast en verhoogt de temperatuurweerstand van het product. Zo wordt polyimidepoeder vaak aan PTFE toegevoegd om de mechanische of thermische weerstand te verbeteren. BIEGLO biedt polyimidepoeder aan met een deeltjesgrootte vanaf 4 micron. We adviseren u graag over toepassingen en het juiste type polyimide.
Vanillepoeder

Vanillepoeder

Wij bieden vanillepoeder in verschillende kwaliteiten en uit verschillende oorsprongen aan.
Anhydro citroenzuur poeder - Reiniger, zuurter, voedselkwaliteit

Anhydro citroenzuur poeder - Reiniger, zuurter, voedselkwaliteit

De citroenzuuranhydraat (poeder) kenmerkt zich vooral door zijn fijne korrelgrootte. Het wordt in Europa geproduceerd. Het toepassingsgebied is vooral in dranken, voedingsmiddelen en cosmetica. In dranken zorgt het voor een aangenaam verfrissend en licht zuur aroma. Tegelijkertijd zorgt de citroenzuur voor een vermindering van de bacterievorming door de aanpassing van de pH-waarde. Ook in voedingsmiddelen voegt het een fijne zuurheid toe aan nagerechten en desserts. Daarnaast draagt het bij aan een optimale gelering in jam en snoep. Als schoonmaakmiddel is deze citroenzuur optimaal, omdat het snel biologisch afbreekbaar is en veel minder schadelijk dan de toxische fosfaten in traditionele schoonmaakmiddelen. Citroenzuuranhydraat, fijn is een universeel schoonmaakmiddel met ecologische kwaliteiten! De citroenzuur is oplosbaar in water. Afhankelijk van de toepassing verschillend doseren. Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan Voedseletikettering: E330 Productie: Citroenzuur wordt gewonnen uit melasse.