Bleekgoud met groen-zilveren reflecties.
Bloemige noten (acacia, lelietje-van-dalen) en fruitige noten (peer, witte perzik, verse druiven).
Vers en rijk, de mond is mineraal met een zeer mooie afdronk.
Heerlijke en gezonde tomatenpasta bereid op basis van kikkererwten, geroosterde groenten zoals wortel, ui, selderij met toevoeging van zongedroogde tomaten. Perfect als beleg voor brood, sandwiches of toast. Het heeft een lichte consistentie, is gemakkelijk te smeren en heeft een aangename, licht pittige smaak. Bevat eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. <strong>Ingrediënten:</strong> gekookte kikkererwten 34,8% (kikkererwten, water), geroosterde groenten 28% (wortel, ui, selderij), water, zonnebloemolie, zongedroogde tomaten 1,9%, appelazijn, zeezout, knoflook, specerijen en kruiden (kan sporen van mosterd en soja bevatten) <strong>Voedingswaarden per 100g</strong> Energie 557kJ/133kcalVetten 8,4g waarvan verzadigde vetzuren 1,1gKoolhydraten 9,3g waarvan suikers 2,4gEiwit 3,4gVezels 3,4gZout 0,8g <strong>Gebruik</strong> Voor het smeren van brood, sandwiches en toast. <strong>Opmerkingen</strong> Na opening in de koelkast bewaren en binnen 48 uur consumeren.
Zuiverheid, Textuur, Expressie Van Een Terroir
Verse Wijn Van Grote Zuiverheid En Textuur, Met Aroma's Van Den En Monte Jumillano
13 ºc Serveertemperatuur
LEEFDTIJD VAN DE WIJNSTOKKEN: Meer Dan 30 Jaar
BEREIDING: Gefermenteerd En Verfijnd In Fudre
DRAUWEVARIËTEIT: Monastrell Op Eigen Wortel
Toblerone is een populair Zwitsers chocolademerk dat bekend staat om zijn kenmerkende driehoekige vorm en unieke smaak. Het werd voor het eerst gemaakt in 1908 door Theodor Tobler en Emil Baumann in Bern, Zwitserland.
De naam "Toblerone" is een combinatie van de achternaam van de oprichter, Tobler, en het Italiaanse woord "torrent," wat nougat betekent. De chocoladereep bestaat uit melkchocolade met honing en amandelnougat, wat zorgt voor een rijke en decadente smaak.
De iconische driehoekige vorm vertegenwoordigt de Matterhorn in de Zwitserse Alpen, als eerbetoon aan zijn Zwitserse erfgoed. Toblerone is wereldwijd een geliefde traktatie geworden, die een heerlijke combinatie van romige chocolade en knapperige nougat biedt.
Dit recept voor de cake vervangt de traditionele cake-ingrediënten – boter en olie – door het vet van de slagroom. Met zijn sappige kruim en een smeltende textuur zorgt hij gegarandeerd voor meer verlangen. U kunt verschillende bessen naar keuze gebruiken om uw slagroom smaakvol te maken.
1 kop ongezouten boter op kamertemperatuur
2 1/2 koppen kristalsuiker
6 eieren op kamertemperatuur
3 koppen all-purpose bloem
½ theelepel koosjer zout
1 kop zware slagroom
2 theelepels vanille-extract
Romige spread met kantpannenkoeken, rijk aan hazelnoten uit Piemonte. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen.
Nettogewicht (G): 230
Tiramisu-Aardbeientaart 1900 g. Op een donkere muffinbodem liggen afwisselend Tiramisu-room en met mokka doordrenkte lange vingers.
Op een donkere muffinbodem liggen afwisselend Tiramisu-room en met mokka doordrenkte lange vingers. Een laag aardbeien-fruitbereiding maakt deze taart tot een absoluut smaakhoogtepunt. Bestrooid met cacao en afgewerkt met chocoladerolletjes.
Artikelnummer: 107364
Afmetingen: 28 cm diameter
Portiesuggestie: 4 x 16
Basak Gida, dat in 1986 zijn activiteiten in de voedingssector begon en zijn bedrijf voortzette met de Hakiki Bosnak Boregi (Börek op Bosnische wijze) opgericht in 2004 en Basak Pasta Evi (Taartenhuis) opgericht in 2010, heeft zijn activiteiten gekroond met de oprichting van My Cake’s Plus Tic. Ltd. Sti. in 2017, dat diepvriesvoedsel en gebak produceert. Ons doel is om mensen gelukkig te maken, werkgelegenheid te creëren en verschillende smaken te presenteren. Ons doel in de sector is om kwaliteit en innovaties altijd naar een hoger niveau te tillen. We bieden service met een professioneel team en ervaren ambachtslieden op het gebied van productie en marketing. Onze slogan is "Laat onze mensen de vreugde van geluk proeven."
Moelleux aux amandes, vervaardigd in onze werkplaats volgens onze ambachtelijke recepten.
BELANGRIJK: DIT PRODUCT IS FRAGIEL, DE LEVERING VIA DE POST IS NIET MOGELIJK (ENKEL AFHALEN IN DE WINKEL OF MET KOERIER)
Ingrediënten: ei, amandelpoeder, kristalsuiker, boter, tarwebloem,
Netto Gewicht (G): 400
Energie: 1854 kJ / 446 kcal
Vetten: 30 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 11 g
Koolhydraten: 33 g
Waarvan suikers: 27 g
Eiwitten: 9,4 g
Zout: 0,11 g
Afmetingen (LxlxH in cm): 5 x 25 x 5
Nieuw, een must voor uw bedrijfsfeesten: de macaron toren.
De toren is volledig nep en dient als een standaard voor heerlijke cupcakes.
We personaliseren de toren met een cijfer, een logo en een lint dat past bij de kleur van uw bedrijf.
Stuur ons uw aanvraag met het cijfer, uw logo en het aantal macarons dat u wenst, en we passen de grootte van de toren daarop aan.
Tulum Peyniri heeft de unieke kenmerken van elke regio. De Mezopotamische variant - İzmir Tulumu is stevig, rijpt met zout en wordt mooier naarmate het langer rust. Het verliest zijn zout en de sporen die het zout achterlaat, komen naar voren in de gaten van de kaas. We raden aan om het een paar minuten te laten staan nadat het uit de koelkast is gehaald, en het vervolgens met een kaasmes in plakken te snijden. Het is geproduceerd van 100% koemelk.
Mirror Glaze Deluxe is een kant-en-klare glazuur voor koude toepassingen. Het is ontworpen om aangebracht te worden op taarten, desserts en gebak zoals mousses, cheesecakes, bavarois, enzovoort. Het glazuur geeft een grote transparantie en een perfect spiegeleffect aan uw producten.
- Glad en klontvrij
- Thixotrope textuur
- Goede houdbaarheid na toepassing (enkele dagen bij koelkasttemperatuur)
- Stabiel bij invriezen/ontdooien
- Gemakkelijk om kleurstoffen en aroma's toe te voegen (Bakbel Flavouring Compound Paste)
- Eenvoudig om een marmer effect te creëren
Karamel, Chocolade, Goud, Neutraal, Rood, Robijn, Zilver, Aardbei, Wit. Niet-standaard varianten beschikbaar op aanvraag. Bijvoorbeeld: Kiwi, Mandarijn, Framboos, Bloemige smaken (Bloem, Jasmijn, Hibiscus, Lavendel, Munt, Roos) en meer. Het neutrale spiegelglazuur is ook beschikbaar, het blijft glanzend en transparant bij -21°C/-5,8°F.
Brood is het meest geconsumeerde product op onze tafels. Daarom willen we verpakkingen creëren die ons in staat stellen om de versheid en de smaak van traditionele bakkerijproducten nog langer te genieten. Hoge transparantie en glans van de folie zorgen voor een goede blootstelling van het verpakte gebak. De verpakking is bedoeld voor verpakkingsmachines.
DE GEBRUIKTE STRUCTUREN: LDPE, CPP
KLASSIEKE PISTACHE BAKLAVA
De eerste versie van baklava. Je zult de klassieke baklava die gemaakt is met de productie- en snijmethoden die al eeuwenlang bestaan, geweldig vinden.
Tahmis, een van de oudste smaakmerken ter wereld en in Turkije, bestaat sinds 1635.
Tahmis werd in 1635 opgericht in Gaziantep, het centrum van het Midden-Oosten. Aangezien Gaziantep aan de historische Zijderoute ligt, heeft het in het verleden vele koningen, reizigers en handelaren gehuisvest. Tot de belangrijkste smaken van Tahmis behoren koffie en baklava.
Met de hand geperst broodje zodat het nog zachter en beter verteerbaar is. Te bakken op een grill of in een voorverwarmde oven op 240° tot het mooi goudbruin is. Vul het naar wens; elke combinatie maakt het nog lekkerder en smaakvoller.