De METRO Chef Pecorino Romano DOP kaas van 3 kg is een Italiaanse delicatesse, perfect om een vleugje authentieke smaak aan je gerechten toe te voegen. Met zijn rijke aroma en robuuste smaak, brengt deze kaas een overvloed aan smaken naar je maaltijden. Verpakking van 3 kg om aan je horecabehoeften te voldoen.
De likeur: Adriatico vertegenwoordigt een nieuwe generatie Amaretto. Het wordt geproduceerd uit 100% natuurlijke Italiaanse ingrediënten, waaronder amandelen uit Apulië. Deze worden met de hand geoogst, langdurig geroosterd, vervolgens gedistilleerd en gecombineerd met tonen van vanille, kaneel, cacao en een vleugje koffie. Ten slotte voegt een snufje zout een delicate toets toe die de nabijheid van de Adriatische Zee oproept. Het resultaat is een likeur die twee keer minder zoet is dan traditionele Amaretto en beschikt over een prachtige aromatiek. Een genot om te consumeren met ijs of in cocktails (Amaretto Sour, Amaretto Coffee of Godfather)!
Het huis: Adriatico is de geslaagde onderneming van Jean-Robert Bellanger, een Franse ondernemer die de grote Italiaanse merken op hun eigen terrein uitdaagt. Op 40-jarige leeftijd besluit hij zich om te scholen in de drankenindustrie en richt hij het merk op in september 2019.
Type: Amaretto
Inhoud: 70cl
Alcoholpercentage: 28%
Mirror Glaze Deluxe is een kant-en-klare glazuur voor koude toepassingen. Het is ontworpen om aangebracht te worden op taarten, desserts en gebak zoals mousses, cheesecakes, bavarois, enzovoort. Het glazuur geeft een grote transparantie en een perfect spiegeleffect aan uw producten.
- Glad en klontvrij
- Thixotrope textuur
- Goede houdbaarheid na toepassing (enkele dagen bij koelkasttemperatuur)
- Stabiel bij invriezen/ontdooien
- Gemakkelijk om kleurstoffen en aroma's toe te voegen (Bakbel Flavouring Compound Paste)
- Eenvoudig om een marmer effect te creëren
Karamel, Chocolade, Goud, Neutraal, Rood, Robijn, Zilver, Aardbei, Wit. Niet-standaard varianten beschikbaar op aanvraag. Bijvoorbeeld: Kiwi, Mandarijn, Framboos, Bloemige smaken (Bloem, Jasmijn, Hibiscus, Lavendel, Munt, Roos) en meer. Het neutrale spiegelglazuur is ook beschikbaar, het blijft glanzend en transparant bij -21°C/-5,8°F.
Brood is het meest geconsumeerde product op onze tafels. Daarom willen we verpakkingen creëren die ons in staat stellen om de versheid en de smaak van traditionele bakkerijproducten nog langer te genieten. Hoge transparantie en glans van de folie zorgen voor een goede blootstelling van het verpakte gebak. De verpakking is bedoeld voor verpakkingsmachines.
DE GEBRUIKTE STRUCTUREN: LDPE, CPP
KLASSIEKE PISTACHE BAKLAVA
De eerste versie van baklava. Je zult de klassieke baklava die gemaakt is met de productie- en snijmethoden die al eeuwenlang bestaan, geweldig vinden.
Tahmis, een van de oudste smaakmerken ter wereld en in Turkije, bestaat sinds 1635.
Tahmis werd in 1635 opgericht in Gaziantep, het centrum van het Midden-Oosten. Aangezien Gaziantep aan de historische Zijderoute ligt, heeft het in het verleden vele koningen, reizigers en handelaren gehuisvest. Tot de belangrijkste smaken van Tahmis behoren koffie en baklava.
Ambachtelijk gemaakt, onze Alpen-taart is gevuld met jam en bedekt met een lattice van deeg. Warm of koud geserveerd, kunnen deze taarten worden genoten aan het einde van een maaltijd, bij het ontbijt, met koffie of als tussendoortje.
Met de hand geperst broodje zodat het nog zachter en beter verteerbaar is. Te bakken op een grill of in een voorverwarmde oven op 240° tot het mooi goudbruin is. Vul het naar wens; elke combinatie maakt het nog lekkerder en smaakvoller.
Parmigiano Reggiano van 30 maanden is een geconcentreerde smaakexplosie, kruimelig en korrelig, met een krachtige aroma.
De kenmerkende smaak maakt het een triomf voor de smaakpapillen.
De lange rijping maakt het een zeer verteerbaar product, rijk aan voedingsstoffen, geschikt voor mensen met lactose-intolerantie en voor jonge kinderen.