De Grana Padano DOP wordt geproduceerd in het historische beschermde oorsprongsgebied, dankzij de bijdrage van de leden uit de provincies Mantova en Brescia, de twee belangrijkste voor de productie van deze DOP. Beschikbaar in verschillende formaten en rijpingen die variëren van minimaal 10 maanden tot 20 maanden rijping.
De Parmigiano Reggiano DOP is het resultaat van een vakkundige ambachtelijke verwerking, die van generatie op generatie is doorgegeven. De leden produceren het volgens de traditionele methode, in de provincie Mantova aan de rechteroever van de Po.
Beschikbaar in verschillende gewichten en rijpingen die variëren van minimaal 14 maanden tot 30 maanden rijping.
Gorgonzola is een rauwmelkse kaas met een lichtgele kleur, waarvan de groene aderen ontstaan door het proces van erborinatura, dat wil zeggen de vorming van schimmels.
In de Dolce-versie is hij romig en zacht, met een bijzondere en kenmerkende smaak, licht pittig.
In de Piccante-versie heeft hij een sterkere en krachtigere smaak, waarbij de pasta meer erborinato is, stevig en kruimelig.
Gemaakt van gepasteuriseerde melk afkomstig van boerderijen in het oorsprongsgebied, met toevoeging van melkzuurbacteriën en geselecteerde schimmels, van nature lactosevrij.
Hij is beschikbaar in de klassieke formaten.