Producten voor byzantio torte (8)

Biologische Choconoisette Spread Premix

Biologische Choconoisette Spread Premix

Biologische smeerpasta om zelf te maken Geroosterde hazelnoten en hele amandelen in poedervorm, stukjes pure chocolade, cacaopoeder, ongeraffineerde blonde rietsuiker en verder niets! Te maken met melk of een plantaardige drank Gemakkelijk en snel: 1 enkel ingrediënt toe te voegen Geen olie Instructies Voor 210 g eindproduct: In een pan, 60 ml (=6 cl) melk of plantaardige drank gieten en 150 g premix toevoegen. Verwarm op laag vuur en roer 1 minuut. Haal van het vuur, en het is klaar! Ingrediënten Ingrediënten: Mengsel van gedroogd fruit* 39,6% (amandelen*, geroosterde hazelnoten*), ongeraffineerde blonde rietsuiker*, stukjes pure chocolade* (min. 57% cacao) (cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*, vanillepoeder*), cacaopoeder*. Kan sporen van andere noten, melk, soja bevatten. Gewicht: 150g BIO: Ja 100% Plantaardig: Ja Zonder olie: Ja
Kip Ravioli - Smaken van Italië

Kip Ravioli - Smaken van Italië

Heerlijk voor twee, deze smakelijke kip-ravioli zijn zorgvuldig bereid met een tomatensaus doordrenkt met Provençaalse kruiden, voor een complete en verwennerij maaltijd.
Filo-deeg 250g

Filo-deeg 250g

Milbrick filodeeg is zachter en zijdezacht. Delicate en knapperige omhulsels voor vullingen om te koken volgens jouw creativiteit.
Montagny

Montagny

Bleekgoud met groen-zilveren reflecties. Bloemige noten (acacia, lelietje-van-dalen) en fruitige noten (peer, witte perzik, verse druiven). Vers en rijk, de mond is mineraal met een zeer mooie afdronk.
Gelaagde Smeerbare Pasta

Gelaagde Smeerbare Pasta

Romige spread met kantpannenkoeken, rijk aan hazelnoten uit Piemonte. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen. Nettogewicht (G): 230
Taartdoos

Taartdoos

Onze taartdoos is perfect voor uw desserts zoals: Mini cheesecake, fondant of andere.
Frambozentaart

Frambozentaart

Klassieke frambozensmaak tartalletjes
Adriatisch - Amaretto

Adriatisch - Amaretto

De likeur: Adriatico vertegenwoordigt een nieuwe generatie Amaretto. Het wordt geproduceerd uit 100% natuurlijke Italiaanse ingrediënten, waaronder amandelen uit Apulië. Deze worden met de hand geoogst, langdurig geroosterd, vervolgens gedistilleerd en gecombineerd met tonen van vanille, kaneel, cacao en een vleugje koffie. Ten slotte voegt een snufje zout een delicate toets toe die de nabijheid van de Adriatische Zee oproept. Het resultaat is een likeur die twee keer minder zoet is dan traditionele Amaretto en beschikt over een prachtige aromatiek. Een genot om te consumeren met ijs of in cocktails (Amaretto Sour, Amaretto Coffee of Godfather)! Het huis: Adriatico is de geslaagde onderneming van Jean-Robert Bellanger, een Franse ondernemer die de grote Italiaanse merken op hun eigen terrein uitdaagt. Op 40-jarige leeftijd besluit hij zich om te scholen in de drankenindustrie en richt hij het merk op in september 2019. Type: Amaretto Inhoud: 70cl Alcoholpercentage: 28%