De boletuscrème van Trufasa is een gourmetproduct dat de kwaliteit en de kenmerkende smaak van de boletus-paddenstoelen combineert met de ervaring van Trufasa in de productie van truffel- en delicatessenproducten. Deze crème wordt aangeboden in een conservenformaat, waardoor je het hele jaar door van de smaak kunt genieten, met behoud van de versheid en eigenschappen intact.
Het merk Trufasa staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en authenticiteit in zijn producten, en zorgt ervoor dat deze boletuscrème de perfecte aanvulling is voor elke keuken die op zoek is naar verfijnde en exquise smaken.
Zuiverheid, Textuur, Expressie Van Een Terroir
Verse Wijn Van Grote Zuiverheid En Textuur, Met Aroma's Van Den En Monte Jumillano
13 ºc Serveertemperatuur
LEEFDTIJD VAN DE WIJNSTOKKEN: Meer Dan 30 Jaar
BEREIDING: Gefermenteerd En Verfijnd In Fudre
DRAUWEVARIËTEIT: Monastrell Op Eigen Wortel