Gemaakt van alcohol, fruitmaceraat en suiker.
Ze passen perfect als aperitief, toegevoegd aan een sprankelende wijn voor een feestelijke Kir of gewoon met een zeer frisse witte wijn.
Een ruime keuze aan smaken voor onze fruitcrèmes, die ook puur te genieten zijn met slechts een paar ijsblokjes.
Gekookt in een ketel, de extra confituren van Confit de Provence worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde vruchten, bij voorkeur met vruchten van oorsprong.
Gezoet met biologische rietsuiker, zijn onze confituren gegarandeerd zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen (volgens de geldende regelgeving) en onze productiemethoden, overgeleverd van generatie op generatie door meesterconfiteurs, zorgen ervoor dat de aroma's, geuren en textuur van het fruit behouden blijven zoals de traditie vereist.
THT*: 3 jaar
Netto gewicht: 370g en gezinsformaat 650g voor bepaalde recepten*
Suikerpercentage: 60%
Biologische bosbessenjam
Distributiekanaal: Gespecialiseerde (bio) winkels
Gekookt in een ketel, de extra confituren van Confit de Provence, worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde vruchten en zo vaak mogelijk met fruit van oorsprong: Abrikoos uit Provence, Vijg uit Provence, Mirabelle uit Lorraine.
Gezoet met biologische rietsuiker, zijn onze confituren gegarandeerd zonder conserveermiddelen of kleurstoffen (volgens de geldende regelgeving) en onze productiemethoden, overgeleverd van generatie op generatie door meesterconfiteurs, zorgen ervoor dat de aroma's, geuren en textuur van het fruit behouden blijven zoals de traditie vereist.
DLUO*: 3 jaar
Netto gewicht: 370g en gezinsformaat 650g voor bepaalde recepten*
Suikerpercentage: 60%
Distributiekanaal: Gespecialiseerde (bio) winkels