La Horia IXO was onze allereerste creatie in samenwerking met onze meesterbrouwer uit Navarra. La Horia is een blonde Helles-bier (licht in het Duits) met een lage gisting. Met zijn gouden blonde kleur is het een lichte blonde bier met een moutige smaak die bloemige en kruidige aroma's onthult. Het is een dorstlesser, zeer gemakkelijk te drinken.
Een kleine dorst? Kies voor de hibiscussiroop van Maison Nialé.
De ultieme dorstlesser, met zijn smaak van rode vruchten, verfrissend door de citroengrasnoot, en zijn rood-fuchsia kleur zal uw ogen verblijden en uw smaakpapillen veroveren.
Rijk aan natuurlijke antioxidanten, verwijdert het toxines, regenereert het de huid en vermindert het de effecten van eczeem of acne. Het staat ook bekend om het bevorderen van de spijsvertering, het verlagen van cholesterol en het verminderen van de bloeddruk.
Om de geneugten te variëren, kunt u de hibiscussiroop met citroengras op verschillende manieren gebruiken: als koude of warme drank, in cocktails, in gebak of als begeleiding van uw gerechten om uw diners te verrassen.
Verleng het plezier van de hibiscus door de gelei te ontdekken, de ideale aanvulling op al uw gerechten!
Glazen fles van 50 cl.
Inhoud: 50 cl
Bereid met een natuurlijke infusie van bramen en Armagnac. Het kan op zichzelf worden genoten als digestief of als aperitief in een KIR gemengd met droge witte wijn of crémant.
GEWICHT: 1,3 kg
FLES: 70cl fles
SKU: 025
Het is €9,09 per liter.
Stel je eigen pakket van 12 Bel’Avey-bieren samen!
Kies uit onze huidige selectie: blond, wit, amber of tripel!
Alle Bel’Avey-bieren zijn een mix van Belgische recepten en gerst die op de boerderij wordt geproduceerd.
De Xuria IXO is een krachtige en uitgesproken witte bier. Perfect in balans, biedt het een ronde mondgevoel met een mix van 3 granen. De tarwemout voegt een beetje pit en zoete tonen toe, terwijl de havermout een romige kant biedt.
Met zijn licht troebele kleur biedt het fruitige aroma's van citrus, ondersteund door een pittige toets van roze peper.
Kleur: Amber met gouden reflecties
Neus: Umami, zeer complex met paddenstoel en truffel.
Mond: Zeer aanwezig met truffel, gekookte tomaat, zeer complex en krachtig, lichte bitterheid die grotendeels door de truffel wordt overweldigd.
Afloop: Zeer lang met truffel en evolueert naar aroma's van druiven, dadels, gekonfijt fruit, met altijd een dominante truffelsmaak, aanwezigheid van kruidige noten zoals genepi, absint, gentiaan.