100% biologisch zwarte bessen, vriesgedroogd.
Verpakt in een hersluitbare staande zak.
Tot 900 g verse vruchten zijn nodig om 100 g biologisch vriesgedroogde zwarte bessen te produceren.
Niovit is een baken van agrarische excellentie in Moldavië, gespecialiseerd in de teelt en de groothandel van hoogwaardige fruit. Onze boomgaarden strekken zich uit over de vruchtbare gronden van Moldavië, waar we overvloedige oogsten van pruimen, druiven, kersen en zuur kersen produceren. Wij van Niovit zetten ons in voor duurzame landbouwpraktijken die niet alleen uitzonderlijk fruit opleveren, maar ook het milieu beschermen.
Verkoop verboden aan minderjarigen. De aankoop van zaden is toegestaan als souvenir, verzameling en ter behoud van de biodiversiteit. Thuisgebruik, voedselproductie of landbouw, evenals het ontkiemen en de teelt zijn illegaal en kunnen leiden tot vervolging.
Bloom Farm Groupe en de wederverkopers kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor gebruik door derden die de geldende nationale wetgeving niet naleven.
Productkenmerken:
(Ice Cream Cak S1 citroenmelisse x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Product: Pinda-kernen;
Teelt: 2023;
Kleur: Lichtrood;
Kwaliteit van goederen: MC;
Grootte: 50/60 CPO;
Vochtigheid: max 16%;
Verontreinigingen: max 1%;
Defecten: max 5%;
Kleur: Lichtrood
Kwaliteit van goederen: MC/HPS
Grootte: 50/60 CPO
Vochtigheid: max 14%
Verontreinigingen: max 1%
Defecten: max 5%
Verpakking: 25/50/1000 kg PP zakken
Creëer een heerlijke ijs, granita, bavarois, mousse, smoothies, bevroren desserts en nog veel meer...
Vanaf de oogst worden onze vruchten onmiddellijk verwerkt en ingevroren om hun smaak en natuurlijke versheid te behouden.
Verkoopeenheid
Tetra van 1 kg (6 per doos) of 500 gr (12 per doos)
Enkele smaken in plastic bakjes van 1 kg
Een assortiment in plastic bakken van 11 kg
Gekookt in een ketel, de extra confituren van Confit de Provence worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde vruchten, bij voorkeur met vruchten van oorsprong.
Gezoet met biologische rietsuiker, zijn onze confituren gegarandeerd zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen (volgens de geldende regelgeving) en onze productiemethoden, overgeleverd van generatie op generatie door meesterconfiteurs, zorgen ervoor dat de aroma's, geuren en textuur van het fruit behouden blijven zoals de traditie vereist.
THT*: 3 jaar
Netto gewicht: 370g en gezinsformaat 650g voor bepaalde recepten*
Suikerpercentage: 60%
Biologische bosbessenjam
Distributiekanaal: Gespecialiseerde (bio) winkels
Frambozen vind je in veel producten. Enkele daarvan zijn yoghurt, taarten en andere zoete gerechten. Hun zoete smaak is daarbij een belangrijk criterium.
Frambozen vind je in veel producten. Enkele daarvan zijn yoghurt, taarten en andere zoete gerechten. Hun zoete smaak is vooral een belangrijk criterium voor hun toepassing. Ook in de farmaceutische industrie worden met behulp van de zoete framboos medicijnen smaakvoller gemaakt. IMARTI is een doelgericht bedrijf dat zijn klanten alleen eersteklas BIO-producten aanbiedt. We houden ons strikt aan de Europese voorschriften voor de etikettering van BIO-goederen. Vertrouwen speelt daarbij een bijzonder belangrijke rol voor ons.
Onze frambozen kunnen, net als alle IMARTI-producten, de bijbehorende BIO-certificaten voorleggen. Zo kunnen we bij IMARTI laten zien dat er niet alleen BIO op onze producten staat, maar dat er ook BIO in zit. Voor een soepele productieketen maken we gebruik van de...
Gekonfijte sinaasappelschil bedekt met 70% pure chocolade. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen.
Nettogewicht (G): 100
Alle producten worden vervaardigd in strikte overeenstemming met veiligheids- en kwaliteitsnormen. Het kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan FSSC 22000 (SGS).
Product gecertificeerd.
Gedroogde kersen zijn goed om je te helpen je dagelijkse aanbevolen waarden van vitamines en mineralen te bereiken. Ze zijn een bijzonder rijke bron van vitamine A — meer specifiek, provitamine A, waarvan de meest voorkomende variant bètacaroteen is.
Wist u dat er geen bloemen aan de takken van vijgenbomen groeien? Deze bevinden zich namelijk binnenin de vruchten!
Dat betekent dat u bij het eten van een vijg in feite talloze kleine bloemen eet.
Vijgen zijn een uitstekende bron van vezels. Ze versterken het verzadigingsgevoel en zijn goed voor de spijsvertering – vooral na een zware zakelijke lunch. Volgens het Amerikaanse National Cancer Institute hebben vezels een kankerverlagend effect. Ze helpen ook om het risico op hartziekten te verlagen.
Het vijgenseizoen is typisch in de late zomer van augustus tot september.
Anthocyanine
Anthocyanines worden geëxtraheerd uit veel fruit en groenten en kunnen een breed scala aan tinten of kleuren bieden in verschillende toepassingen. Deze wateroplosbare pigmenten kunnen in vrije vorm of geacyleerd zijn, wat de stabiliteit van het pigment kan verbeteren en de tint kan aanpassen. Zorgvuldige menging van verschillende anthocyanines kan unieke en interessante kleuren opleveren. Anthocyanine wordt geëxtraheerd uit fruit en groenten, zoals druivenhuid, vlierbes, rode kool, rode radijs, paarse maïs, paarse zoete aardappel, paarse wortel.
Toepassingen:
Dranken, Conserven, Jam en Gelei, Suikerwerk, Bereid Voedsel, Bakkerij