100% vriesgedroogde gekweekte bosbessen.
Verpakt in een hersluitbare staande zak.
Tot 900 g verse vruchten zijn nodig om 100 g vriesgedroogde bosbessen te produceren.
Frambozen vind je in veel producten. Enkele daarvan zijn yoghurt, taarten en andere zoete gerechten. Hun zoete smaak is daarbij een belangrijk criterium.
Frambozen vind je in veel producten. Enkele daarvan zijn yoghurt, taarten en andere zoete gerechten. Hun zoete smaak is vooral een belangrijk criterium voor hun toepassing. Ook in de farmaceutische industrie worden met behulp van de zoete framboos medicijnen smaakvoller gemaakt. IMARTI is een doelgericht bedrijf dat zijn klanten alleen eersteklas BIO-producten aanbiedt. We houden ons strikt aan de Europese voorschriften voor de etikettering van BIO-goederen. Vertrouwen speelt daarbij een bijzonder belangrijke rol voor ons.
Onze frambozen kunnen, net als alle IMARTI-producten, de bijbehorende BIO-certificaten voorleggen. Zo kunnen we bij IMARTI laten zien dat er niet alleen BIO op onze producten staat, maar dat er ook BIO in zit. Voor een soepele productieketen maken we gebruik van de...
GEVRIJZINGDROOGDE VRUCHTEN
NATUURLIJK MEER VRUCHTIGHEID
Natuurlijke zoetheid, een hoog basengehalte en grotendeels behouden ingrediënten: daaraan herken je onze vruchten in premiumkwaliteit. Onze zorgvuldige droogmethoden maken van vruchten heerlijke snacks en verfijnde ingrediënten voor gerechten.
Of het nu voor de muesli is, als puur snackplezier onderweg, als verfijnde topping, of als aromatische smaakmakers in melk: wij leveren je de vruchten voor de meest uiteenlopende foodtrends en klassiekers.
En dat in precies de vorm die je wenst: van de in delicaat coating gehulde aardbei tot de gemalen bosbes. Onze vruchten combineren fascinerende veelzijdigheid en vruchtigheid.
Wist u dat er geen bloemen aan de takken van vijgenbomen groeien? Deze bevinden zich namelijk binnenin de vruchten!
Dat betekent dat u bij het eten van een vijg in feite talloze kleine bloemen eet.
Vijgen zijn een uitstekende bron van vezels. Ze versterken het verzadigingsgevoel en zijn goed voor de spijsvertering – vooral na een zware zakelijke lunch. Volgens het Amerikaanse National Cancer Institute hebben vezels een kankerverlagend effect. Ze helpen ook om het risico op hartziekten te verlagen.
Het vijgenseizoen is typisch in de late zomer van augustus tot september.