Trifluorazijnzuurethylester behoort tot de groep van azijnzuurderivaten. Het tussenproduct wordt gebruikt in de agro-, elektronica-, fijnchemicaliën-, parfumerie-, farmaceutische en veterinaire industrie, evenals bij de productie van Celecoxib, Efavirenz, Lisinopril & Sitagliptinfosfaat.
Naam: Trifluoroazijnzuurethylester
Synoniem: TFAEt
Synoniem 2: ETFA
CAS Nummer: 383-63-1
API Toepassing: Celecoxib, Efavirenz, Lisinopril
API Toepassing 2: Sitagliptin fosfaat
Ketoprofen is een synthetisch vervaardigd actief farmaceutisch ingrediënt, geproduceerd onder cGMP, in overeenstemming met de EP- en JP-monografieën.
De CAS-nr. is 22071-15-4.
Het wordt gebruikt bij de behandeling van artritis-gerelateerde ontstekingspijnen, ernstige tandpijn die resulteert in ontsteking van het tandvlees of zenuwpijn. Ketoprofen is een zuur, niet-opioïde analgeticum dat wordt gebruikt voor pijn en ontsteking. Door de synthese van prostaglandinen te remmen via het belangrijke enzym cyclooxygenase, kan het worden gebruikt voor acute en chronische pijn (bijv. artrose en artritiden). Zoals de meeste actieve ingrediënten in zijn klasse, wordt het slecht verdragen door het maagdarmkanaal; een bijzonder bijeffect is lichtgevoeligheid.
Gedetailleerde specificaties, een certificaat van analyse en monsters zijn op aanvraag beschikbaar.
CAS:22071-15-4
Productinformatie:API
Syntheseroute:Synthetisch
Patentverval:EU, VS - verlopen
Indicatie:Analgeticum, Ontstekingsremmend
Dosering:Oraal
Naam:Ketoprofen
Brompentafluorbenzeen behoort tot de groep van benzeenderivaten. De tussenstof wordt gebruikt in de Agro-, Elektronica-, Fijne Chemie-, Parfumerie-, Farmaceutische en Diergeneeskundige industrie.
Naam: Brompentafluorbenzeen
Synoniem: Pentafluorofenylbromide
Synoniem 2: BPFB
CAS-nummer: 344-04-7