Producten voor beste blikvis (6)

Witte Tonijn Ingelegde - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijn Ingelegde - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

De Bonito del Norte wordt gevangen in de Cantabrische Zee tussen de maanden juni en oktober met selectieve vistuigen, één voor één, met haken. Het staat bekend om zijn witte en malse vlees, zachte smaak en sappige textuur. Het wordt ingeblikt en bedekt met een milde ingelegde saus. Het bevat geen gluten. Voedsel geschikt voor coeliakiepatiënten.
MSC TONIJN MET ZONNEBLOEM - IN ZONNEBLOEMOLIE | 3X80G

MSC TONIJN MET ZONNEBLOEM - IN ZONNEBLOEMOLIE | 3X80G

MSC Tonijn in Zonnebloemolie Netto gewicht: 240 g (3x80 g) Afgegoten gewicht: 156 g (3x52 g) Energie waarde: 371 kcal (1536 kJ) Vetten: 33 g Koolhydraten: <0,5 g Eiwitten: 18 g Zout: 0,98 g
verse vis - verse vis en zeevruchten

verse vis - verse vis en zeevruchten

Vers vis uit de Atlantische Oceaan. Vismarkt Ribeira. Producten: wijting, makreel, horsmakreel, zee-egel, inktvis, dorade, baars, lelie,...
Witte Tonijn in Olie (Verpakking 2) - Pepus - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijn in Olie (Verpakking 2) - Pepus - Vis, Vis en Zeevruchten

Pepus witte tonijn wordt zorgvuldig bereid met de beste delen van de vis en vervolgens ingeblikt in olijfolie of plantaardige olie.
Witte Tonijnbuik in Olijfolie - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijnbuik in Olijfolie - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

De Bonito wordt gevangen in de Cantabrische Zee. Na het koken wordt het meest gewaardeerde deel van de Bonito, met een honingachtige textuur en geweldige smaak, toegevoegd met extra vierge olijfolie en zout. Dit is een natuurlijk product gemaakt van een hoogwaardige blauwe vis met talrijke gezondheidsvoordelen.
Witte Tonijnbuik in Olijfolie - Premium Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijnbuik in Olijfolie - Premium Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Bonito wordt gemaakt van vissen die in de zomermaanden worden gevangen wanneer grote groepen zich naar de Cantabrische Zee begeven. Het staat bekend om zijn witte en malse vlees en sappige textuur. Het 100% natuurlijke product wordt gekookt en er wordt olijfolie en zout aan toegevoegd, of een ingelegde saus. Stukken: 10 Stukken: 24