Ook deze zijn vergelijkbaar met de klassieke Piadine, maar verrijkt met eieren, melk en verschillende andere ingrediënten. Volg de leer van onze grootouders; de hoeveelheid volkorenmeel die wordt gebruikt, zorgt voor een zeer delicate, maar tegelijkertijd smaakvolle product. Handmatig uitgerold volgens de familietraditie.
Nieuwe toevoegingen in de categorie koekjes, om de keuze te vergroten voor degenen die op zoek zijn naar glutenvrije veganistische opties. Lichte kokoskoekjes van 25g, bereid met een deeg op basis van rijstmeel, maïszetmeel en suiker, met de toevoeging van plantaardige vezels. Geurig en smakelijk, perfect voor de voeding van degenen die gluten, lactose en dierlijke eiwitten willen vermijden.
De bereiding van stokvis vereist een zorgvuldige selectie van de beste delen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Met dit recept hebben wij aan alle complexere stappen gedacht, zodat u alleen nog de bereiding van deze lekkernij en het genot van het proeven ervan hoeft te doen.
Bacalao is, onder de visproducten, een van de meest uitdagende, vooral vanwege de voorbereiding voor het koken: het is een vis die tijd, aandacht en veel geduld vereist. Met ons recept hoeft u aan niets te denken, u kunt genieten van een smakelijk, modern en verfijnd gerecht in slechts enkele minuten.