De All-in-One module 2511 is bij uitstek geschikt voor gebruik in geautomatiseerde fabricagetests van hoogpresterende batterijmodules en batterijpacks, ongeacht of het gaat om ronde, prismatische of pouch-cellen. In enkel- of multikanaalmodus kunnen belangrijke batterijparameters zoals AC- en DC-inwendige weerstand of celspanning extreem snel en nauwkeurig worden vastgelegd en geëvalueerd met behulp van veldbus-capabele technologie om kwaliteitsrelevante uitspraken te doen over veroudering ..............
KENMERKEN
AC- en DC-inwendige weerstand meting 10 … 300 mΩ
Vierdradige meetmethode voor de hoogste precisie
Meet- en evaluatieresultaten in enkele milliseconden
Frequentiebereiken: 1 kHz, 100 Hz, 10 Hz, 1 Hz
Spanningsmeting: 0 ... ±5 VDC/±60 VDC
Temperatuurmeting: 0 °C … +100 °C
Resolutie: tot 0.01 μΩ
Enkel- tot multikanaaltoepassingen, temperatuurmeting
Extreem compact ontwerp, moderne interfaces
PC-software voor intuïtieve parametrisatie en configuratie
Meetbereik: AC-DC impedantiemeting: 10 … 100 mΩ, Temperatuur: 0 ... 100 °C
Meetbereik: Spanning: 0 … ±5 VDC, 0 … ±60 VDC enkel kanaal
Resolutie: Inwendige weerstand: 0.01 µΩ, Temperatuur: 0.1 °C, Spanning: 1 µV, 10 µV
Meetnauwkeurigheid: Inwendige weerstand: van ±0.2 % van de meting ±0.4 % d.A. (23 ±5 °C)
Meetnauwkeurigheid: Temperatuur: 0.1 °C
Meetnauwkeurigheid: Spanning: van ±0.01 % d.A. ± 0.005 % van de meting (0 … ±5 V)
Temperatuurwaarde: via externe PT100-sensor
Veldbusinterfaces: PROFINET, EtherCAT
Batterijen moeten extreme temperatuurschommelingen, vochtigheid en zout, evenals trillingen en schokken kunnen weerstaan. In het batterijtestlaboratorium worden batterijen onder gecontroleerde omstandigheden op deze vereisten getest.
Incircuittest-systemen voor het testen van bouwgroepen en printplaten. Modulaire platform, eenvoudige uitbreiding van MDA naar ICT en functietest. Hoge testsnelheid, hoge testdekking.
"Van MDA tot High-End-ICT" – De juiste oplossing voor alle eisen.
Incircuittest-systemen voor het testen van bouwgroepen en printplaten. Modulaire platform, eenvoudige uitbreiding van MDA naar ICT en functietest. Hoge testsnelheid, hoge testdekking. Programmageneratie uit CAD-gegevens mogelijk. Auto-Debug voor alle passieve componenten (R/L/C-componenten, kortsluiting/onderbreking, clampdiodes en TestJet). Automatische guardingfuncties.
De TRI testsystemen kunnen, afhankelijk van het aantal testpunten, het te testen object en de doorvoer, met alle adaptersystemen worden gecombineerd. Er zijn talrijke oplossingsvoorbeelden met handmatige, pneumatische, vacuüm- of InLine-adapters.
De HT1000 en de HT2000 hebben talrijke toepassingsmogelijkheden in de metaalproducerende en metaalverwerkende industrie, in de nutssector, in de olie-, chemie- en auto-industrie, evenals in de lucht- en ruimtevaart. Door hun compacte formaat en de eenvoudige bediening met één hand zijn ze ideaal voor het testen van grote en zware smeed- en gietstukken, zoals staalfabrieksrollen en turbinebehuizingen.
Met deze kleine en mobiele testapparaten kunnen afzonderlijke onderdelen van een grote constructie worden getest zonder dat deze gedemonteerd hoeft te worden. De apparaten kunnen in elke richting worden gebruikt en vereisen slechts een klein oppervlak om snelle en nauwkeurige metingen uit te voeren.
De Battery Cell Simulator is bedoeld voor het testen van batterijmeetmodules van de serie 2511, die worden gebruikt in de batterijmodule-assemblage (WE-test, BoL, EoL). De Battery Cell Simulator is in staat om een batterijcel van verschillende technologieën te emuleren door middel van een weerstandssimulatie en een open-klemspanning simulatie. De weerstandssimulatie bootst de puur ohmse weerstand van een cel na. De Battery Cell Simulator wordt gevoed met 24 VDC. De aan de voorkant aangebrachte LED geeft de verschillende bedrijfsstatussen aan. De weerstand- en spanningswaarden kunnen zowel uit standaardwaarden als op maat gedefinieerd worden.
Weerstandssimulatie: Weerstandsbereik: 1 mΩ … 300 mΩ, Nauwkeurigheid: vanaf ±0,2 %
Weerstandssimulatie: Max. simulatie-meetstroom: ±0,8 A Speciale waarden: op aanvraag
Spanningsimulatie: Spanningsbereik: 2,5 VDC … 4,5 VDC Standaardwaarden: 3,7 V, 3,9 V, 4,1 V
Spanningsimulatie: Nauwkeurigheid: ≤ 0,05 %
Het All-in-One-module 2511 is bij uitstek geschikt voor gebruik in de geautomatiseerde productiecontrole van hoogpresterende batterijmodules en batterijpacks, ongeacht of het gaat om ronde, prismatische of pouch-cellen. Uiterst snel, veldbusgeschikt en nauwkeurig kunnen in 1-kanaals of meerkanaalsbedrijf belangrijke batterijparameters zoals AC- en DC-inwendige weerstand of celspanning worden vastgelegd en beoordeeld, om kwaliteitsrelevante uitspraken te doen over veroudering (elektrolyt-, elektrodenkwaliteit) of laadstatus. Het bepalen en beoordelen van relevante kenmerken van een lithium-ion batterijcel gebeurt in slechts enkele milliseconden.
Het apparaat voldoet aan de nieuwste CE-richtlijnen en is ontworpen voor laboratoriumgebruik evenals voor de zware industriële inzet in de automatisering.
De veldbusinterfaces PROFINET en EtherCAT maken een eenvoudige integratie in uw productieprocesbesturing mogelijk. Zo kunnen volledig automatische testen worden uitgevoerd.
Meetbereiken: AC-DC impedantiemeting: 10 … 100 mΩ, Temperatuur: 0 ... 100 °C
Meetbereiken: Spanning: 0 … ±5 VDC, 0 … ±60 VDC enkanaals
Resolutie: R: 0.01 microOhm, T: 0.1°C, U: 1 µV, 10 µV
Meetnauwkeurigheid: R: vanaf ±0,2 % v.M. ±0,4 % d.A. (23 ±5°C) (meetduur standaard)
Meetnauwkeurigheid: T: 0,1 °C / Spanning: vanaf ±0,01 % d.A. ±0,005 % v.M. (0 … ±5 V)
Temperatuurmeting: Via externe PT100-sensor
Veldbusinterfaces: PROFINET, EtherCAT
De Batterijcel Simulator dient om Batterijmeetmodules in de 2511-serie te testen, die worden gebruikt in toepassingen voor de assemblage van batterijmodules (binnenkomende goedereninspectie, BoL, EoL). De Batterijcel Simulator is in staat om batterijcellen van verschillende technologieën te emuleren met weerstand- en open-circuitspanningsimulatie. De weerstands simulatie replicateert de puur ohmse weerstand van een cel. De Batterijcel Simulator werkt op 24 V DC. De LED aan de voorkant geeft de verschillende bedrijfsstatussen aan. Weerstands- en spanningswaarden kunnen worden gedefinieerd op basis van standaardwaarden of een aangepaste set waarden.
Weerstands simulatie: Weerstandsbereik: 1 mΩ … 300 mΩ, Nauwkeurigheid: van ±0,2 %
Weerstands simulatie: Max. simulatie teststroom: ±0,8 A Speciale waarden: op aanvraag
Spannings simulatie: Spanningsbereik: 2,5 VDC … 4,5 VDC, Standaardwaarden: 3,7 V, 3,9 V, 4,1 V
Spannings simulatie: Nauwkeurigheid: ≤ 0,05 %
Hoogprecisie calibratiebron DIGISTANT® voor spanning, stroom en thermokoppels, voor nauwkeurige testen en calibratie en procescontrole, met een basisnauwkeurigheid van 0,005%, met RS232 of IEEE488 interface.
KENMERKEN
Hoge precisiteit stroom en ± spanning van de bron 52 mA, ± 30 V
Optie: ± 22 mA, ± 60 V
Nauwkeurige simulatie voor alle gangbare thermokoppels (optioneel)
Foutlimiet van 0,003% Rdg.
Standaard met RS232 en IEEE488, USB en Ethernet (optioneel)
"HUIDIGE DRAIN"
De precisie calibratie-eenheid combineert hoge nauwkeurigheid, lange termijn stabiliteit met lage drift, weinig ruis en superieure functionaliteit met eenvoudige bediening. Meervoudige opslag van de ramps, Δ+/Δ-, en setpoints maakt de bediening van het apparaat gemakkelijker voor de gebruiker.
Fysieke grootheid: temperatuur, spanning, stroom
Opties: proces, precisie