Producten voor bananenstamvezels (3)

Zoethoutwortel

Zoethoutwortel

Zoethoutwortel is een zoete, gedroogde wortel die inheems is in het Midden-Oosten en Centraal-Azië. Het wordt geoogst, schoongemaakt en gedroogd om te worden gebruikt in verschillende culinaire toepassingen. Zoethout voegt een zoete smaak toe aan taarten, gebak en desserts zoals ijs en panna cotta. Het wordt ook gebruikt als een natuurlijke zoetstof in koffieblends en om de zoetheid van wild vlees te versterken. Om de smaak te behouden, moet zoethoutwortel worden bewaard in luchtdichte containers, weg van licht en vocht.
Tarwezemelen

Tarwezemelen

Vrij van Melamine Geschikt voor diervoeding Geschikt voor menselijke consumptie Vrij van vreemde geuren en levende insecten.
Sojaboonmeel

Sojaboonmeel

Items Verzocht in standaard Resultaat Uiterlijk Lichtgeel tot lichtbruin Voldoet Ruw eiwit 46% min 46.15% Ruwe vet 1.0% min 1.10% Ruwe vezels 3.0% max 2.20% Vocht 10 % max 8.22% Calcium 0.20% Fosfor 0.65% Totaal aminozuur 4.50% Totaal verteerbare voedingsstoffen 73% min 78.00%