Stuk afkomstig van Iberische varkens, gevoed in de montanera gedurende 3-4 maanden met eikels, kruiden en stoppelgewassen. Het wordt ambachtelijk ingepakt met Pimentón D.O. uit La Vera (Cáceres), ook gemarineerd met natuurlijke specerijen en zonder conserveringsmiddelen, zout, knoflook en oregano. De buitengewone geur en aroma zijn opmerkelijk.
Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout, natuurlijke aroma, pimentón, natuurlijke specerijen en natuurlijke runderdarm. 100% natuurlijke ingrediënten. Geen allergenen.
Met een minimale rijping van 5-6 maanden, kenmerkt het zich door een buitengewone geur en aroma.
Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout, natuurlijke aroma, pimentón, natuurlijke specerijen.
Product vervaardigd uit de voorste extremiteit van volwassen varkens, onderworpen aan het bijbehorende proces van zouten en rijpen.
De Iberische varkens van Brisa
De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van de rest, wat resulteert in Iberische producten van de hoogste kwaliteit. Het zijn exemplaren met een genetische geschiedenis, waarvan de oorsprong ligt in een mediterrane ondersoort van de Sus Scrofa Mediterraneus, inheems in de beroemde dehesas van Spanje, voornamelijk gelegen in Salamanca.
Het Zoutproces
Bij Ibericos Brisa worden alle stukken bedekt met zeezout om de dehydratie en conservering te bevorderen, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de typische kleur en aroma's van de gerijpte producten. Ze blijven één dag in de zoutkamer voor elk kilo vers gewicht, bij een gecontroleerde temperatuur tussen 3º en 5º Celsius, en met een relatieve luchtvochtigheid tussen 75% en 85%.
Ras: 50% Iberisch
Voeding: Eikels
Label: Rood
Energiewaarde: 409,9 Kcal / 1701 KJ
Vetten: 32,3 g
Verzadigde vetten: 9,7 g
Koolhydraten: 1,0 g
Suikers: 0,5 g
Eiwitten: 28,8 g
Zout: 3,6 g
We bieden je een nieuw snackconcept. Ze zijn snel en gemakkelijk te bereiden, perfect als borrelhapje. Je kunt ze overal eten: thuis, op het werk of buiten.