Onze missie: de eer van de worst terugbrengen, het symbool van de Franse gastronomie!
Deze ambachtelijke worst wordt vervaardigd in onze vleeswarenwerkplaats in Laissac, in de Aveyron. Slechts samengesteld uit 3 ingrediënten: varkensvlees, Guérande-zout en Kampot IGP-peper uit Cambodja.
Dit gedroogde vlees blijft 3 maanden op kamertemperatuur goed.
Het zal perfect samengaan met coppa, lonzo, worst, gedroogd rundvlees en hamnoot om u een aperitiefplankje te bieden dat 100% vrij is van nitrieten en conserveermiddelen.
Al onze nitrietvrije vleeswaren zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde varkens uit de Aveyron.
Herkomst: Laissac, Aveyron
Gewicht: ongeveer 250g
Ingrediënten: Varkensvlees, Guérande-zout, Kampot IGP-peper, natuurlijke darm
Churrasco smaakpoeder is een kruidenmix geïnspireerd op de rijke, rokerige smaken van de Braziliaanse barbecue. Perfect voor vlees, gegrilde gerechten en marinades.
Deze gourmet kruidenmix heeft de typische tonen van de barbecuegrills die populair zijn in Brazilië, evenals rijke hints. Met een omato en gegrilde paprika basis, verfrist een subtiele citroentoon dit recept. Churrasco kruiden geven smaak aan alle soorten vlees!
Stuk afkomstig van Iberische varkens, gevoed in de montanera gedurende 3-4 maanden met eikels, kruiden en stoppelgewassen. Het wordt ambachtelijk ingepakt met Pimentón D.O. uit La Vera (Cáceres), ook gemarineerd met natuurlijke specerijen en zonder conserveringsmiddelen, zout, knoflook en oregano. De buitengewone geur en aroma zijn opmerkelijk.
Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout, natuurlijke aroma, pimentón, natuurlijke specerijen en natuurlijke runderdarm. 100% natuurlijke ingrediënten. Geen allergenen.
Met een minimale rijping van 5-6 maanden, kenmerkt het zich door een buitengewone geur en aroma.
Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout, natuurlijke aroma, pimentón, natuurlijke specerijen.
Gegarneerd vlees met een authentieke en verfijnde smaak, die elk gezellig moment een kans maakt om Italiaanse kwaliteit te proeven.
Strikt gekruide vleeswaren en worsten op de meest natuurlijke manier mogelijk.
Gezonde en eenvoudige elementen om de smaak van oude boeren tradities en onze landen opnieuw te ontdekken.
Heerlijk voor twee, deze smakelijke kip-ravioli zijn zorgvuldig bereid met een tomatensaus doordrenkt met Provençaalse kruiden, voor een complete en verwennerij maaltijd.
Sommige van de edelste stukken van onze Iberische varkens, zoals de Iberische Presa, worden op ambachtelijke wijze gebruikt om onze Salchichón Castro y González “Selección” te maken. Een intense aroma, sappige textuur en een speciale balans tussen vet, mager vlees en zwarte peper geven een subtiele natuurlijke delicatesse aan onze Salchichón.
SKU:N / A
Verzendgewicht:N / A
De "MIX" döner bestaat uit kippenvlees en kalkoenvlees, dat in dunne plakjes is gesneden en om en om op elkaar is gestapeld. Door de combinatie van twee soorten gevogelte en een speciaal voor deze combinatie bereide kruidenmix ontstaat er weer een eigen genot op een lichte basis. Deze döner is verkrijgbaar in de gewichtsklassen: 8 kg, 10 kg, 15 kg en vervolgens in stappen van 5 kg tot 120 kg.
Voor degenen die van goed en gezond eten houden, brengt Ismael’s Kebab Doner Kebab van rundvlees in filets en kalkoen, een product met een ongeëvenaarde smaak.
Met dit product bereiden onze klanten de lekkerste gerechten in hun bars en restaurants met dit vlees. We hebben ook varianten zoals kebab van rode kip, witte kip, rundvlees en nog veel meer.
Een heerlijke Doner Kebab van rundvlees en kalkoen, afkomstig van het merk Ismael’s Kebab, dat een premium kwaliteit biedt.
VERGEET NIET JE DONER KEBAB TE BESTELLEN!
.
We hebben Döner kebab stukken van tussen de 10 en 25 kg, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je behoeften past.
HALAL-gecertificeerd.
In de prijs zijn de belastingen inbegrepen. De verzending is volledig gratis.
Product vervaardigd met een mengsel van gehakt of in stukken gesneden vlees, aangevuld met zout, paprikapoeder en specerijen, gekneed en in natuurlijke varkensdarmen gestopt in een perfecte rijpingsstaat.
De Iberische varkens van Brisa
De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van de rest, wat resulteert in Iberische producten van de hoogste kwaliteit. Het zijn exemplaren met een genetische geschiedenis, waarvan de oorsprong ligt in een mediterrane ondersoort van de Sus Scrofa Mediterraneus, inheems in de beroemde Spaanse dehesas, voornamelijk gelegen in Salamanca.
Toegepaste Behandelingen
Bij Ibericos Brisa ondergaan alle worststukken de volgende behandelingen: malen, toevoeging van ingrediënten en kneden, koeling, vullen, drogen en rijpen.
De voordelen van worst
Worsten zijn rijk aan magnesium, fosfor, zink en kalium. Bovendien bieden de Iberische varkens van Brisa ons vlees.
Energiewaarde: 432Kcal / 1919KJ
Vetten: 38.5 g
Verzadigde vetten: 15.3 g
Koolhydraten: 2.1 g
Suikers: 1.3 g
Eiwitten: 26 g
Zout: 3 g
Arrosticini van jong vrouwelijk rundvlees, onder de 20 maanden oud, geselecteerd en verpakt in handige bevroren gelaagde verpakkingen, die gedeeltelijk gebruik van de inhoud mogelijk maken, beschikbaar in twee formaten: 100 stuks en 225 stuks.
EUROVOLAILLES is groothandel in Italiaanse ham op de markt van Rungis.
EUROVOLAILLES is gespecialiseerd in Parmaham en San Daniele ham in Rungis. Groothandel in Italiaanse ham op de markt van Rungis, rauwe ham.
De ‘nduja is de ultieme Calabrese worst, met een heldere rode kleur, een zachte consistentie en een bijzonder pittige smaak. Het wordt verkregen door het malen van 42% varkensvet, 30% mager varkensvlees en een overvloed aan Calabrese peper van 25%. Aanbevolen als voorgerecht of als ingrediënt voor pasta's en pizza's.
Categorie: Calabrese Vleeswaren
GEWICHT: 300/350 g
INGREDIËNTEN: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen
Suikers: Dextrose en sucrose
Antioxidanten: E301
Conserveermiddelen: E250-E252
Gewicht: 0.300 kg
Volgens grootmoeders recept bereiden we ook vandaag nog deze zoete specialiteit uit de Karinthische keuken. De heerlijke vulling? Gedroogde peren (Kletzen), kwark, kaneel en suiker.
De typische smaak krijgt de Kasnudel door de bruine munt. Gewoon heerlijk! ...
Inhoud verpakking: 50 stuks in een PE-zak
Dit recept is ongelooflijk eenvoudig (natuurlijk met N2O slagroomcapsules) en het is een geweldig hartig gerecht voor mensen die willen genieten van iets lekkers, maar niet veel tijd in de keuken willen doorbrengen. De bereiding duurt minder dan een half uur en is voldoende voor ongeveer 8-10 personen. Je kunt het ook tot 4 dagen in de koelkast bewaren zonder dat het bederft. Het distikstofmonoxidegas uit de lader voor distikstofmonoxide slagroom verlengt de houdbaarheid van de room, daarom moet je het voor opslag opladen.
Lijst van ingrediënten
250 g gewassen en schoongemaakte kippenlever
2 eetlepels boter
1 theelepel gehakte peterselie
Een halve theelepel peper
Zout
2 gehakte teentjes knoflook
100 ml dubbele room
23 Graham cracker of toastdriehoekjes
Zwarte bessenjam (optionele topping)
Gelekte kappertjes
Maak de hele kippenlevers schoon en zet ze opzij. Verhit een platte pan op middelhoog vuur en voeg de levers toe.
Onweerstaanbare ambachtelijke hamkroketten, met hele stukken ham. Een genot voor de smaakpapillen (de huisgemaakte smaak die je altijd leuk vindt) en van zeer hoge kwaliteit.
100% nobele vlees van eikelgevoede Iberische varkens, gevoed met natuurlijke producten zoals granen en kruiden. Geschat gewicht per stuk: 400 gr.
Gewicht: 0,4 Kg
Wie van jullie is er naar Sicilië geweest zonder een stop te maken in een van zijn pittoreske restaurants of trattoria's? Iedereen heeft vast gehoord van deze beroemde gevulde sardines. Probeer ook onze praktische en moderne versie: uitnodigende spiesen om zowel staand als aan tafel te delen.
We zijn weer in de fase met ons nieuwe product. Dit is de eerste keer dat een bedrijf gekookte Kunafa produceert die je in enkele seconden in de magnetron kunt opwarmen. Het komt met 70 ml siropen. Kortom.
We bieden je een nieuw snackconcept. Ze zijn snel en gemakkelijk te bereiden, perfect als borrelhapje. Je kunt ze overal eten: thuis, op het werk of buiten.
Zonder toevoegingen, bevat natuurlijke ingrediënten en is veganistisch. Tofu is een ingrediënt in de veganistische gevulde gehaktballen. De houdbaarheid is 1 jaar bij -18 graden. Gekookt en ongekookt, de productie kan worden aangepast aan de gewenste gewichten. Het wordt geproduceerd in zakken van kg en in verpakkingen met schalen, afhankelijk van de vraag.
- Russische pierogi
- Pierogi met vlees
- Pierogi met spinazie en kaas
- Pierogi met aardbeien
- Pierogi met bosbessen
- Zoete pierogi met kaas
- Pierogi met appels
- Pierogi met pruimen
- Pierogi met kool en paddenstoelen
- Pierogi met kool en vlees
- Łąckie pyzy
- Pyzy met vlees
- Uszka met paddenstoelen
- Uszka met vlees