Producten voor artisjokolie (3)

Knoflookolie

Knoflookolie

Knoflookolie is een kruidenolie die afkomstig is van knoflook, een lid van de uienfamilie. Knoflook, wiens Latijnse naam Allium sativum is, groeit in tropische gebieden en heeft een doordringende geur. Knoflook wordt vaak geprefereerd, vooral in culinaire toepassingen. Daarnaast kan het ook worden gebruikt in huidverzorging vanwege de vitamines die het bevat. Het is een van de meest geconsumeerde plantaardige oliën dankzij het brede scala aan toepassingen. Latijnse naam: Allium sativum Productiemethode: Koudgeperst Commerciële presentatievorm: 50 ml glazen fles Alle DERMOTEN-producten worden geproduceerd in faciliteiten met ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 (HACCP), ISO 22716:2007 (GMP) certificaten.
5000 MIL TIN POMACE

5000 MIL TIN POMACE

Onze OliveOilsLand® Merkolijfolie, die wordt geproduceerd met de koude persmethode in onze faciliteit waar de voedselveiligheidsnormen op het hoogste niveau worden beschermd en in roestvrijstalen tanks zonder contact met lucht, voelt aangenaam aan op uw smaakpapillen met zijn unieke smaak. Het wordt ook wel de smaak van de Egeïsche olijfolie genoemd onder de mensen. Een natuurlijke extra vierge olijfolie met een hoog gehalte aan vitamines, aroma, polyfenolen en antioxidanten wordt verkregen door opslag onder stikstofgas en botteling weg van licht en zuurstof. Kwaliteitscontroleactiviteiten worden gepland en ontwikkeld in overeenstemming met het ISO 9001 Kwaliteitsmanagementsysteem in alle processen van de oogst tot het bereiken van de consument. Onze olijfolie die we produceren onder het merk OliveOilsLand®, dat de toonaangevende producent van olijfolie in Turkije is.
2000 MIL TIN POMACE

2000 MIL TIN POMACE

Onze OliveOilsLand® merk Olijfoliën, die worden geproduceerd met de koude persmethode in onze faciliteit waar de voedselveiligheidsnormen op het hoogste niveau worden beschermd en in roestvrijstalen tanks zonder contact met lucht, voelt aangenaam aan op uw smaakpapillen met zijn unieke smaak. Het wordt ook wel de smaak van de Egeïsche Olijfolie genoemd onder de mensen. Een natuurlijke Extra Vergine Olijfolie met een hoog gehalte aan vitamines, aroma, polyfenolen en antioxidanten wordt verkregen door opslag onder stikstofgas en botteling weg van licht en zuurstof. Kwaliteitscontroleactiviteiten worden gepland en ontwikkeld in overeenstemming met het ISO 9001 Kwaliteitsmanagementsysteem in alle processen van de oogst tot het bereiken van de consument. Onze Olijfolie die we produceren onder het merk OliveOilsLand®, dat de toonaangevende producent van olijfolie in Turkije is.