Producten voor artisjokolie (6)

Artisjok- en Tonijnpaté 180 g

Artisjok- en Tonijnpaté 180 g

Calvi Artisjok en Tonijn Pâté – Verkregen uit de beste tonijnfilets gemengd met verse artisjokharten. Onze Artisjok en Tonijn Pâté komt voort uit de samensmelting van twee zeer verschillende ingrediënten, één van het land en de ander van de zee. Onverwacht is het een zeer succesvolle combinatie: een romige en zeer smaakvolle saus, zeer geschikt voor duizend gelegenheden. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Uitstekend voor het verrijken van canapés, als voorgerecht of aperitief, het past ook zeer goed bij gegrild vlees en vis. Het kan ook worden gebruikt als een condiment voor pasta en is uitstekend als saus voor een smakelijke bourguignonne. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C). Binnen 5 dagen consumeren. Code:PCT 180
Artisjok- en Zwarte Truffelcrème - Crème op basis van artisjokken en zomerse zwarte truffel in olijfolie

Artisjok- en Zwarte Truffelcrème - Crème op basis van artisjokken en zomerse zwarte truffel in olijfolie

Het idee voor deze crème is ontstaan uit een eerste kleurvisie. De twee producten, met bijna tegenovergestelde kleuren maar die beide de aandacht trokken. De combinatie van artisjokharten met zwarte truffel, alles in olijfolie, heeft een uitstekend product opgeleverd als vulling voor hapjes, pizza's en focaccia. Ingrediënten: artisjokken (65%), olijfolie, olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, zout, aroma's. Advies: Geweldige dressing voor pasta's, wit vlees of als basis voor sauzen.
Siciliaanse artisjokpartjes - in extra vierge olijfolie

Siciliaanse artisjokpartjes - in extra vierge olijfolie

De waarde van ambachtelijke verwerking ligt in het creëren van een unieke karakter en een onnavolgbaar uiterlijk. De stukken Siciliaanse artisjokken van CONSERVE CONTI, die al gewaardeerd worden om hun oorsprong, strikt Siciliaans, worden verrijkt door de meesterlijke hand van de ambachtsman, die ze handmatig bewerkt, vakkundig in stukken snijdt en ze op smaak brengt met een zorgvuldige dosering van lokale specerijen, hooggebergte oregano en een snufje chili. Een laurierblad in het zicht harmoniseert de smaak. Wat geproduceerd wordt, is trots een kunstproduct. Het is de ambachtsman die het verschil maakt.
Siciliaanse Artisjokken - Conserven - In Olie

Siciliaanse Artisjokken - Conserven - In Olie

Ingrediënten: Artisjokken 65%, olie 35%, (90% zonnebloemolie 10% extra vierge olijfolie), zout, azijn, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen, (rode peper, munt, knoflook, peterselie). Citroenzuur, ascorbinezuur Verpakkingen van: 212g/620g/1kg/3kg
Artisjokken in Extra Vierge Olijfolie 180 g

Artisjokken in Extra Vierge Olijfolie 180 g

Artisjokken in extra vierge olijfolie 180 g: klein, stevig en zeer smakelijk, onze artisjokken zijn een kleine delicatesse. Na zorgvuldig schoonmaken worden ze geblancheerd en ondergedompeld in olijfolie. Dit eenvoudige proces, typisch voor de traditie, is in staat om alle smaak van het rauwe materiaal te behouden. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Calvi Artisjokken in Extra Vierge Olijfolie 180 g zijn ideaal als voorgerecht, om canapés te vullen, of als bijgerecht bij hoofdgerechten en om genereuze salades te verrijken. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C) en binnen 5 dagen consumeren. Code: CARC 180
Artisjokpâté - Conserven - Pâté

Artisjokpâté - Conserven - Pâté

Ingrediënten: Artisjokken 65%, zonnebloemolie 35%, wijnazijn, zout, knoflook, gemalen zwarte peper, gemalen rode peper. Citroenzuur, ascorbinezuur. Verpakkingen van: 106g/212g/620g/1kg/3kg