De kokosnoot slagroom is een zuivelvrije en veganistische optie die snel en gemakkelijk te maken is. De ingrediënten zijn kokosolie, ongezoete kokosmelk, vanille-extract, vanille-ijs en witte rum. Je moet eerst alles in een kom mengen en het een uur in de koelkast zetten voordat je het in je slagroomspuit doet. Eén patroon is voldoende en je hebt binnenkort een gezonde roomtopping voor je dranken en snacks, zoals op een pudding of taart.
400 ml kokosmelk
– 1 eetlepel honing, ahornsiroop of poedersuiker
– 1 eetlepel vanille-extract
Er zijn veel andere recepten die je kunt maken naast de hierboven genoemde met je slagroomdispenser.
De slagroomspuiten zijn de perfecte hulpmiddelen voor de keuken en het huishouden. In een mum van tijd is de slagroom perfect bereid en goed stevig, en kan deze worden gebruikt voor de verdere bereiding. Of het nu gaat om het decoreren van uitgebreide taarten of als perfecte topping op fijne taarten en vele andere desserts. De slagroomdistributeurs zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Zo is de slagroomspuit met hendel, maar ook de slagroomspuit met drukknoppen zeer populair. Afhankelijk van het toepassingsgebied heeft elke slagroomspuit zijn eigen voordelen.
De slagroom sifons zijn de perfecte helpers in de keuken en thuis. Slagroom wordt in een mum van tijd perfect en stevig bereid en kan worden gebruikt voor verdere bereidingen. Of het nu gaat om het decoreren van uitgebreide taarten of als perfecte topping op verfijnde taarten en vele andere desserts. De slagroom sifons zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Zowel de slagroom sifon met hendel als de slagroom sifon met knoppen zijn erg populair. Afhankelijk van het toepassingsgebied heeft elke slagroomfles zijn eigen voordelen.