Biologische knoflook, decoratieve metalen doos uit de biologische kruiden- en specerijenlijn "Provence d'Antan" van Araquelle.
De Grieken en Romeinen gaven de knoflook een versterkende kracht en gaven het aan hun soldaten tijdens campagnes. In de Provence is de keuken gebaseerd op knoflook; het gaat in de bouillabaisse, sauzen, groentebereidingen en vooral in de beroemde "Aïoli".
Netto gewicht: 80g
Versierde metalen doos, (8x10cm H13cm)
Biologische lyofiliseerde basilicum "Provence d'Antan" van Araquelle, extra smaak
(Ocimum Basilicum Genovese)
De lyofilisatie (koude dehydratie) behoudt de kleur, textuur en aroma's van deze biologische Mediterraanse basilicum. Voor het verkrijgen van 1 kg lyofiliseerde basilicumbladeren is 20 kg verse basilicum nodig.
Verfijn en versterk uw verschillende gerechten met de volgende bereidingsadviezen:
Om optimaal van de aroma's te genieten, laat 1 volle theelepel biologische basilicum 1 uur trekken in 2 eetlepels olijfolie. Wacht 15 minuten voordat u het consumeert.
Met zijn zachte en pittige smaak kunt u deze biologische basilicum combineren met alle groenten, vooral tomaten, maar ook met vlees en vis. Ook heerlijk in hartige sorbets (bijvoorbeeld Geitenkaas/Basilicum) of fruitsalades.
AB-label - Ecocert
Blikje van metaal.
Netto gewicht 6g. U kunt ook alleen de navulling van dit product bestellen,...