Producten voor acrylpremie voor cacao (3)

Chocolade Tablet "Grand Cru" - Andoa Melk 39% Peru Biologisch - 100 g

Chocolade Tablet "Grand Cru" - Andoa Melk 39% Peru Biologisch - 100 g

Maison Lesage Tablet chocolade met pure cacaoboter. Ingrediënten: cacaoboter, VOLLE melkpoeder, suiker, cacaobonen, emulgator (SOJA-lecithine), natuurlijke vanille-extract.
MELK Chocolade - Melk 36% COCOA

MELK Chocolade - Melk 36% COCOA

Melk 36% COCOA Hoewel onze specialiteit donkere chocolade is, hebben we ons ingezet om dit product te produceren met uitstekende eetkwaliteiten en de beste balans van cacaobestanddelen/melk/suiker. Voor liefhebbers van melkchocolade. INGREDIËNTEN : 0 KAN SPOREN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK BEVATTEN. Bewaren op een droge en koele plaats, tussen 15 en 18°C.
Intense Donkere CBD Fondant Chocolade

Intense Donkere CBD Fondant Chocolade

Al onze producten worden met de hand vervaardigd in onze werkplaats in Frankrijk, in kleine batches om een ongeëvenaarde kwaliteit en versheid te garanderen! Smaak: Intense chocolade 71% cacao Gemaakt in Frankrijk 100% natuurlijke ingrediënten, zonder conserveermiddelen, zonder palmolie CBD: 10mg per vierkant Glutenvrij Elke tablet bevat 24 vierkanten chocolade! Al onze producten bevatten absoluut geen THC, dus hebben ze geen psychoactieve effecten! Hoe consumeer je de Chocolade Bloom&Cie? Open de tablet met CBD Chocolade Bloom&Cie Eet 1 of 2 vierkanten (of meer?) Vergeet niet de chocolade na consumptie in de verpakking te bewaren Bewaar je CBD Chocolade Bloom&Cie maximaal 2 maanden na opening Onze handige tips om de CBD Chocolade Bloom&Cie in je zoete recepten te integreren: Smelt de chocolade au bain-marie. We raden aan de CBD Chocolade Bloom&Cie niet te koken. Inderdaad, de CBD Smaak: Intense chocolade 71% cacao CBD: 10mg per vierkant