Producten voor acai in bulk (5)

cacaobonen - natuurlijke ongebrande cacaobonen uit Tanzania.

cacaobonen - natuurlijke ongebrande cacaobonen uit Tanzania.

K2 Garden biedt de hoogste kwaliteit natuurlijke cacaobonen, verzonden vanuit Tanzania. Cacao dankt zijn populariteit en vraag aan zijn 100% natuurlijke samenstelling, rijk aan antioxidanten, vitamines en tonische eigenschappen. Rijke aroma met natuurlijke tonen van chocolade, in balans met delicate natuurlijke fruitzuurheid. Rijke chocolade, zachte en schone smaak. Onze hoogwaardige cacao wordt gebruikt in de productie van suikerwerk en halfafgewerkte suikerwerkproducten van de hoogste kwaliteit.
Vanillebonen - Economisch & Authentiek

Vanillebonen - Economisch & Authentiek

Onze uitgeputte vanillebonen, afkomstig van peulen na extractie, bieden de kenmerkende bruine vlekken terwijl ze een authentiek uiterlijk behouden. Ideaal voor commerciële en industriële fabrikanten die visuele aantrekkingskracht willen toevoegen aan biologische zuivelproducten, ijs en andere voedingsmiddelen zonder de biologische certificering in gevaar te brengen. Kleur: Zwart Textuur: fijne, ronde, uniforme zaden, goed gedroogd met fibrines Aroma: Geen Grootte: 300µ Vochtgehalte: Minder dan 5%
Honing in bulk

Honing in bulk

100g zakje losse honing rooibos
Goji-bessen - CHINA - 2 x 5 Kg - Biologisch* - Andere verpakkingsopties in BULK en ZAKKEN: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg

Goji-bessen - CHINA - 2 x 5 Kg - Biologisch* - Andere verpakkingsopties in BULK en ZAKKEN: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg

Deze bes, afkomstig uit Centraal-Azië, wordt daar beschouwd als de vrucht van welvaart en lang leven vanwege de deugden die al eeuwenlang aan haar worden toegeschreven. De VIJAYA Goji-bes komt uit het westen van de Chinese provincie, waar ze in de zon wordt gedroogd. Ze is sappig, mals en lichtzoet. Referentie:14631
Detox Infusie

Detox Infusie

Des baie d'aronia met antioxidante eigenschappen, een sterk gekruide gember, zoete tonen van venkel en anijs, verse citroengras en verfrissende munt, benadrukt door een vleugje salie. Delicate rozenblaadjes en hele steranijs geven de laatste toets. WATER TEMPERATUUR: 100° C INFUSIETIJD: 5 tot 10 minuten