Producten voor aardwarmtesystemen (31)

Intelligente geothermische warmte-extractie - GEODRILL - Geothermische energie

Intelligente geothermische warmte-extractie - GEODRILL - Geothermische energie

{"Products":"Producten","GRUNDORAM":"GRUNDORAM Pijpenrammers","GRUNDOPIT":"GRUNDOPIT Mini stuurbare boorinstallaties","GRUNDODRILL":"GRUNDODRILL HDD-systemen","Videos":"Video's","Press & References":"Pers & Referenties","FAQ":"Veelgestelde vragen","GRUNDOBURST":"GRUNDOBURST Statische pijpbreking","GRUNDOTUGGER":"GRUNDOTUGGER 250","GRUNDOBORE":"GRUNDOBORE Boorunits","GRUNDOMAT":"GRUNDOMAT Grondverplaatsingshamers","Downloads":"Downloads","GRUNDOCRACK":"GRUNDOCRACK Dynamische pijpbreking","GEODRILL":"GEODRILL - Geothermische energie","Methods":"Methoden","Application partner":"Toepassingspartner"}
Geothermische Energie voor Datacenters

Geothermische Energie voor Datacenters

IT-klimaat uit de aarde. Koeling van datacenters met gesloten grondsondes. Zonder compressor. Hoogste energie-efficiëntie. Duitse Datacenterprijs voor BM Green Cooling.
ThermoGenius™ Water Warmtewisselaar

ThermoGenius™ Water Warmtewisselaar

De geothermische waterwarmtewisselaar ThermoGenius™ voor het verwarmen en koelen van waternabij gebouwen of woonboten. Verlaagt energiekosten, bespaart geld. Hoge efficiëntie - milieuvriendelijk!
Warmtepompen op Aardwarmte - Gebruik de energie van de grond of ondergronds water voor verwarming en koeling

Warmtepompen op Aardwarmte - Gebruik de energie van de grond of ondergronds water voor verwarming en koeling

Geothermische / grondwarmtepompen produceren ongeveer 5 eenheden thermische energie met 1 eenheid elektrische energie. Geothermische warmtepompen zijn de meest efficiënte methode om ruimtes en warm water te verwarmen voor elk type gebouw. Voor elke 1 kWh verbruikte energie kunt u ongeveer tot 6 kWh thermische energie produceren. U kunt onze producten gebruiken met bijna elk type verwarmingsinstallatie, inclusief vloerverwarming, radiatoren of ventilatoren. Ze kunnen worden geïnstalleerd in zowel oudere als nieuwe gebouwen. U kunt ze ook combineren met een systeem voor warm tapwater en een luchtventilatiesysteem. TermoPlus produceert twee series geothermische warmtepompen: Terrapump, voor gebruik met grond, en Aquapump, voor gebruik met grondwater. Onze warmtepompen betalen zich doorgaans terug binnen 3,5 jaar of zelfs sneller als u overheidssubsidies of een subsidie voor het systeem ontvangt. Voordelen: 1) Ongelooflijke efficiëntie en besparingen. 2) Vol met functies maar eenvoudig te gebruiken. 3) Betrouwbaar, duurzaam en milieuvriendelijk.
Sole/Water Warmtepomp (Aardwarmtepomp) 5KW - Direct Beschikbaar

Sole/Water Warmtepomp (Aardwarmtepomp) 5KW - Direct Beschikbaar

De aardwarmtepomp is een energie-efficiënte en milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen of te koelen. Deze pomp maakt gebruik van de natuurlijke warmte die in de aarde is opgeslagen. Aardwarmtepompen zijn bijzonder efficiënt, omdat ze geen fossiele brandstoffen verbranden en daardoor geen schadelijke emissies produceren. Ze hebben slechts weinig stroom nodig om te functioneren en zijn daarmee een kosteneffectief alternatief voor traditionele verwarmings- en koelsystemen. Bovendien zijn ze stil en hebben ze een lange levensduur, waardoor ze een duurzame investering in de toekomst van je huis vormen. De aardwarmtepomp is de ideale keuze voor milieubewuste huiseigenaren die hun verwarmingskosten willen verlagen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Vermogen: 5KW Type warmtepomp: Aardwarmtepomp
Membranesystemen

Membranesystemen

We bouwen de membraansystemen van de Envopur® productlijn op maat volgens uw specificaties. De systeemcapaciteit kan worden ontworpen van 100 l/u tot meerdere 100 m³/u.
Geothermische Energie

Geothermische Energie

Wij bieden u een compleet pakket, van het verkrijgen van de boorvergunning tot de boringen en de aansluitwerkzaamheden aan het huis.
Geothermische Energie

Geothermische Energie

Een onuitputtelijke, milieuvriendelijke en gratis energiebron is onze aarde. Het energieopslag "ondergrond" wordt toegankelijk gemaakt via zogenaamde grondsondes.
Biogasinstallaties

Biogasinstallaties

Als exploitant van een biogasinstallatie profiteert u van de voordelen van hernieuwbare energie. U doet iets goeds voor het milieu en kunt bovendien geld verdienen. Wij van SHS - Stützle GmbH zorgen voor al het werk rondom biogasinstallaties. Van de bouw van een installatie tot uitbreiding. Ook de aanleg van leidingen van welke aard dan ook nemen wij voor onze rekening, evenals de uitvoering van verwarmingssystemen. Of het nu gaat om fermenterverwarming of kleine warmtenetten. U ontvangt alle taken uit één hand. Dit biedt u zowel financiële voordelen als een aanzienlijk lagere inspanning. Wij helpen u graag om uw installatie up-to-date te brengen of uit te breiden. Wij adviseren u graag!
Warmteproductie / Vormen

Warmteproductie / Vormen

Voor de levering en installatie van complete productie- of omvormeenheden voor de lokale warmte- en industriële warmtevoorziening bieden wij alle noodzakelijke planning-, inbedrijfstelling- en onderhoudsdiensten aan. • Warmwaterproductie op basis van stookolie / aardgas • Stoomproductie op basis van stookolie / aardgas • Warmwaterproductie op basis van steenkool • Warmwaterproductie op basis van houtsnippers • Warmwaterproductie op basis van stadsverwarming In combinatie met onze expertise in de ondergrondse leidingbouw kunnen wij een complete lokale warmtevoorziening uit één hand aanbieden.
Gasmotorensystemen, gasturbines en ketelsystemen

Gasmotorensystemen, gasturbines en ketelsystemen

Sinds decennia winnen en gebruiken we het mijngas dat in steenkoolmijnen ontstaat. In Duitsland zijn we uitgegroeid tot marktleider in de energieopwekking uit mijngas. Duitsland speelt een pioniersrol op het gebied van de winning en het gebruik van mijngas – niet in de laatste plaats dankzij ons. We plannen, realiseren, financieren en exploiteren al vele decennia installaties die mijngas omzetten in elektriciteit en warmte – een technische uitdaging, want mijngas is bijvoorbeeld een niet onproblematische brandstof voor motoren. Onze expertise omvat het gebruik in zowel gasmotorinstallaties als in gasturbines en ketelinstallaties in alle vermogensgroottes.
Stadsverwarmingsleidingen

Stadsverwarmingsleidingen

MICROFLEX biedt nauwkeurige maatwerk van uw behoeften, inclusief een legplan.
Efficiënte Warmte Terugwinning

Efficiënte Warmte Terugwinning

Innovaties voor industrie, handel en particulier ter optimalisatie van economische efficiëntie en ecologie Analyse van bestaande installaties Berekening en constructie van individuele oplossingen Productie in HP0-gecertificeerd bedrijf volgens Europese DGRL 97/23/EG, AD 2000-informatieblaadjes Buisbundelwarmtewisselaars voor proceswarmte, WKK Dubbelwandige warmtewisselaar voor kachels Dubbelwandige warmtewisselaar voor de landbouw Luchtkoelers / -verwarmers voor droging en voorverwarming
Nanofiltratiesystemen

Nanofiltratiesystemen

Nanofiltratie (NF) is een veelvoorkomend behandelingsproces voor drinkwater en industrieel proceswater.
Warmteopslag/Buffervoorraad

Warmteopslag/Buffervoorraad

Ter plaatse te installeren glasvezel warmteopslag met een volume tot 100.000 liter: duurzaam, corrosievrij, minimale warmteverliezen, geschikt voor bijna elke toepassing zoals warmterecuperatie, airconditioning, zonne-energie, enz.
Haase Warmteopslag, Boven de Grond

Haase Warmteopslag, Boven de Grond

Bovengrondse warmteopslagsystemen van Haase - voor maximale benutting van ruimte en energie.
Zonne-energie opslagtank met 2 warmtewisselaars

Zonne-energie opslagtank met 2 warmtewisselaars

De opslagunits kunnen worden gebruikt als hulpopslag met conventionele en alternatieve energiebronnen. De opslagunits zijn verkrijgbaar in geëmailleerd of roestvrij staal V4A.
Boiler

Boiler

SPIRA®-NORM SPIRA®Sol Laagopslag Geen compromissen! Alle inbouwboilers worden zonder uitzondering vervaardigd uit roestvrij staal (V4A, 1.4571). De SPIRA®-boiler bestaat uit een roestvrijstalen spiraalpijp (roestvrij staal 1.4571 – V4A), die door de gehele opslag wordt geleid. In tegenstelling tot de eerdere systemen werkt dit type boiler volgens het doorstroomprincipe.
Milieu Bescherming / Milieu Systemen

Milieu Bescherming / Milieu Systemen

Om de prestaties van de media volledig tot hun recht te laten komen en optimale bescherming te bieden, hebben we de juiste afzuig- / milieubeschermingssystemen ontwikkeld. Compacte en functionele constructie garandeert de bewezen werking van onze beschermmedia en brengt de voordelen van een milieusysteem volledig tot uiting: eenvoudige installatie (plug and play) geringe ruimtebehoefte lage investeringen vrijwel onderhoudsvrij en economisch aanpasbaar aan elke applicatie
FLEXWELL Afstandsverwarmingskabel

FLEXWELL Afstandsverwarmingskabel

Flexibel, eindeloos, dubbelwandig, bewaakt en zelfcompenserend buizensysteem. Toepassingsgebied: Warmte-isolatie transport van vloeistoffen, stadsverwarming, kou, gebruikswater, condensaat; FLEXWELL-stadsverwarmingskabel (FHK) Flexibel, eindeloos, dubbelwandig, bewaakt en zelfcompenserend buizensysteem. Bedrijfstemperatuur: -170°C tot +150°C Bedrijfsdruk: PN 16/25 Afmetingen: DN 25-150 Mediumbuis: RVS Warmte-isolatie: Polyurethaan (PUR) Toepassingsgebied: Warmte-isolatie transport van vloeistoffen, stadsverwarming, kou, gebruikswater, condensaat; moeilijke tracés, spoelboortechniek
Elektrotechniek

Elektrotechniek

De gebieden van de elektrotechniek waarin wij gespecialiseerd zijn, omvatten de industrie, de scheepsbouw en de windkrachttechnologie in zowel onshore als offshore sectoren.
Verdeelput

Verdeelput

voor UV 5000 verdeler.
TWL Buffervat 800 Liter

TWL Buffervat 800 Liter

TWL Buffervat inclusief isolatie optioneel met één, twee of zonder warmtewisselaars
Haase Warmteopslag, Ondergronds

Haase Warmteopslag, Ondergronds

Ondergrondse thermische opslag ingebouwd in de grond door Haase van glasvezelversterkte kunststof
PREMANT kunststofmantelbuizen

PREMANT kunststofmantelbuizen

Starre, warmte-isolerende en bewaakte buizensysteem met PE-jack. Starre, warmte-isolerende buizensysteem, PE-jack, tot 140 °C, PN 25, DN 20-1000. Mediumbuis staal, thermische isolatie PUR.
CASAFLEX - Huisaansluitkabel

CASAFLEX - Huisaansluitkabel

Flexibel, eindeloos, controleerbaar en zelfcompenserend buizensysteem Toepassingsgebied: Huisaansluitingen in warmtenetten op afstand en dichtbij, warmte-isolatie van vloeistoffen Flexibel, eindeloos, controleerbaar en zelfcompenserend buizensysteem Bedrijfstemperatuur: tot 180°C Bedrijfsdruk: PN 16/25 Afmetingen: UNO DN 20-80, DUO DN 20-80 Mediumbuis: RVS Warmte-isolatie: Polyisocyanuraat (PIR) Toepassingsgebied: Huisaansluitingen in warmtenetten op afstand en dichtbij, warmte-isolatie van vloeistoffen
EIGERFLEX - Koudwaterleiding

EIGERFLEX - Koudwaterleiding

Flexibele, eindeloze, geïsoleerde koudwaterleiding met geïntegreerde vorstbeschermingsband, Bedrijfstemperatuur: max. -30°C tot +20°C Bedrijfsdruk: PN 16 Afmetingen: DN 20-100 Mediumleiding: PE 100 EIGERFLEX is het flexibele systeem met zelfregulerende vorstbeschermingsband voor koud- en afvalwaterleidingen. Bedrijfstemperatuur max. -30 °C tot + 20 °C, bedrijfsdruk tot 16 bar. Toepassingsgebied: Koud- en afvalwaterleidingen die niet op vorstveilige diepte kunnen worden gelegd.
Haase IJsopslag

Haase IJsopslag

De zon zendt voortdurend gratis energierijke straling naar de aarde. Deze energie wordt direct gebruikt voor verwarming en kan efficiënt worden opgeslagen.
Klingler Gevelcollector

Klingler Gevelcollector

Garandeert sneeuwvrije collector en topprestaties in de wintermaanden. In combinatie met de Klingler wand- of vloerverwarming kunt u tot 30% van de energiebehoefte met de zon dekken. Graag helpen wij u de optimale positie voor uw zonne-installatie te bepalen. Door de in de winter flauw invallende zon, functioneren verticaal gemonteerde collectoren in de wintermaanden bijzonder goed. Terug
TWL Buffervat 800 Liter

TWL Buffervat 800 Liter

TWL Buffervat inclusief isolatie optioneel met één, twee of zonder warmtewisselaars