De kwaliteitslat is uitgerust met precisieveren van gehard staal. Dit garandeert een slijtagevrije en duurzame vering. Het scharnier blijft altijd soepel en exact vergrendelbaar.
Door de geringe doorbuiging van de stabiele delen en het lage gewicht van de precisieveren is hij uitstekend geschikt voor hoge metingen. De klinkkop (draaispunt) van de doorlopende klinknagels draait op een kunststof schijf, waardoor de scharnierverbinding samen met de geharde veer is ontworpen voor langdurige belasting.
De latdelen zijn zonder zijwaartse uitsparingen, waardoor een rechte aftekenlijn kan worden getrokken. De nauwsluitende delen maken een verfijnde bedrukking op het gehele hoge zijoppervlak mogelijk.
Houten lat 2 m
10 delen
Scharnieren met interne geharde staalveren
Delen ca. 3,4 x 16 mm
100 stuks ca. 10,9 kg bruto.
CARBOPAL, poederkool voor de behandeling van vloeistoffen, is verkrijgbaar in de volgende kwaliteiten:
• Carbopal MB 4
• Carbopal MB 4N
• Carbopal MB 4S
• Carbopal AP
• Carbopal Gn-A II
• Carbopal Gn-P
Onze garens worden gebruikt in weven, breien en breigoed, evenals in dames- en herenkleding, militaire, veiligheids- en outdoor kleding, alsook in kant, sokken, naadloze kleding, sportkleding en technische textielen.
Polyamide (nylon) garens worden ook gebruikt in de stofproductie samen met natuurlijke of andere synthetische garens.
Denier :70
Filament :34
Garentype :FDY
Garentype :Textured
Garen doorsnede :rond
Kleur :half mat
Kleur:Vol mat
Kleur:Dope Dyed
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het vleesproduct genaamd "Longaniza fresca" of "Salsicha fresca". Geldig product voor alle soorten vlees. Formaat: 4 kg zak
Klaar-voor-gebruik handdesinfectiemiddel op basis van ethanol
In hygiënisch bijzonder gevoelige gebieden van de voedingsmiddelen- en andere industrieën is handdesinfectie een even belangrijke als onmisbare component van de PERSOONLIJKE HYGIËNE. In de productie- en verpakkingssector wordt de vereiste kiemreductie bereikt door het gebruik van een handdesinfectiemiddel. Aan deze producten worden hoge eisen gesteld op het gebied van goede huidverdraagzaamheid, korte inwerktijd en een breed werkingsspectrum. calgonit Des-HE voldoet aan deze eisen. Het doodt bacteriën, gisten en omhulde virussen zoals het coronavirus betrouwbaar. Het product is gebaseerd op een door de WHO aanbevolen formule. calgonit Des-HE bevat ethanol van biologische oorsprong en heeft, afhankelijk van het productieproces, een kenmerkende geur.
GHS: GHS02 / GHS07
Signaalwoord: Gevaar
Gewicht: 9 kg
Ons bedrijf EMART GROUP, opgericht in 2020, blijft sinds zijn oprichting de meest geprefereerde keuze in Turkije en de wereld in de exportsector. Tegelijkertijd zijn we een productiebedrijf dat camera junction boxes en CCTV-accessoires vervaardigt met kwaliteitsmaterialen. Ons bedrijf, dat wereldwijd en in Turkije diensten verleent, heeft consumenten in meer dan 48 provincies in Turkije. Ons bedrijf, dat zowel de buitenlandse als de binnenlandse markt domineert, heeft dealerschappen in veel landen. Dit zijn Rusland (Kazan en Krasnoyarsk), Palestina, Israël, Oezbekistan, Egypte, Algerije, Kazachstan, Kenia en Irak.
CARBO Gastronatural is een hoogwaardig natuurlijk voedingssupplement in Vcaps-capsules (vegetarisch) dat is gericht op mensen die lijden aan frequente winderigheid, een vol gevoel na de maaltijd of boeren. Een unieke samenstelling van kruidenextracten ondersteunt de juiste werking van het spijsverteringsstelsel en de darmen. Artisjokextract stimuleert de productie van spijsverteringssappen en de functie van de lever en galwegen. Dille-extract vermindert winderigheid, terwijl anijs-extract het spijsverteringscomfort ondersteunt en helpt om het vol gevoel kwijt te raken. Melissa heeft een gunstige invloed op de gezondheid van het spijsverteringsstelsel en de darmen, en vermindert ook boeren en nervositeit in de maag en darmen. Mariadistel-extract ondersteunt de galproductie en de regeneratie van levercellen en -weefsels. Het reguleert ook de spijsvertering.
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Salchichón" of "Chorizo blanco" van kwaliteit "Extra", vervaardigd met langzame rijpingstechnieken (temperatuur van 6 tot 12ºC en een initiële RV van 78 tot 86%). Formaat: zak van 4 kg
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het thermisch behandelde vleesproduct genaamd "Morcilla". Formaat: 5 kg zak