De kwaliteitslat is uitgerust met precisieveren van gehard staal. Dit garandeert een slijtagevrije en duurzame vering. Het scharnier blijft altijd soepel en exact vergrendelbaar.
Door de geringe doorbuiging van de stabiele delen en het lage gewicht van de precisieveren is hij uitstekend geschikt voor hoge metingen. De klinkkop (draaispunt) van de doorlopende klinknagels draait op een kunststof schijf, waardoor de scharnierverbinding samen met de geharde veer is ontworpen voor langdurige belasting.
De latdelen zijn zonder zijwaartse uitsparingen, waardoor een rechte aftekenlijn kan worden getrokken. De nauwsluitende delen maken een verfijnde bedrukking op het gehele hoge zijoppervlak mogelijk.
Houten lat 2 m
10 delen
Scharnieren met interne geharde staalveren
Delen ca. 3,4 x 16 mm
100 stuks ca. 10,9 kg bruto.
CARBOPAL, poederkool voor de behandeling van vloeistoffen, is verkrijgbaar in de volgende kwaliteiten:
• Carbopal MB 4
• Carbopal MB 4N
• Carbopal MB 4S
• Carbopal AP
• Carbopal Gn-A II
• Carbopal Gn-P
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het vleesproduct genaamd "Longaniza fresca" of "Salsicha fresca". Geldig product voor alle soorten vlees. Formaat: 4 kg zak
Klaar-voor-gebruik handdesinfectiemiddel op basis van ethanol
In hygiënisch bijzonder gevoelige gebieden van de voedingsmiddelen- en andere industrieën is handdesinfectie een even belangrijke als onmisbare component van de PERSOONLIJKE HYGIËNE. In de productie- en verpakkingssector wordt de vereiste kiemreductie bereikt door het gebruik van een handdesinfectiemiddel. Aan deze producten worden hoge eisen gesteld op het gebied van goede huidverdraagzaamheid, korte inwerktijd en een breed werkingsspectrum. calgonit Des-HE voldoet aan deze eisen. Het doodt bacteriën, gisten en omhulde virussen zoals het coronavirus betrouwbaar. Het product is gebaseerd op een door de WHO aanbevolen formule. calgonit Des-HE bevat ethanol van biologische oorsprong en heeft, afhankelijk van het productieproces, een kenmerkende geur.
GHS: GHS02 / GHS07
Signaalwoord: Gevaar
Gewicht: 9 kg
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Salchichón" of "Chorizo blanco" van kwaliteit "Extra", vervaardigd met langzame rijpingstechnieken (temperatuur van 6 tot 12ºC en een initiële RV van 78 tot 86%). Formaat: zak van 4 kg
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het thermisch behandelde vleesproduct genaamd "Morcilla". Formaat: 5 kg zak